Trænger du til en opgradering af dit badeværelse eller køkken?

dahl studio - fliser - indretning - boligindretning - bolig - badeværelse - køkken - design - designblog - nordiske riger - Dahl Studio fliser

Jeg har kigget på nogle rigtig lækre fliser til badeværelset eller måske til køkkenet. Jeg er vild med formen og farverne. Jeg synes de er meget oppe i tiden og tilføjer noget frisk men også en retro fornemmelse til rummet.

Fliserne produceres i Frankrig efter helt traditionelle håndværksprincipper, som gør, at ikke to fliser er ens men alle er fulde af liv. Så selv om en hel væg er beklædt med fliser i samme farve, vil der altid være et smukt og levende nuancespil. Hvis der ellers er ro i rummet og ikke andre farver der dominerer, så synes jeg også det er smukt at bryde væggen lidt ved at blande forskellig farvede fliser.

Fliserne fås både i terracotta og lava, og begge typer fliser er glaseret i de smukkeste transparente farver, der spænder lige fra den sarteste creme og rosa til den dybeste blå og kulsort. Glaserede terracottafliser i standardmål fra Dahl Studio koster fra 2.500 DKK / m2.

Du kan lære mere om Dahl Studio her.

alle-tre 8d8360_Dahlstudio

dahl studio - fliser - indretning - boligindretning - bolig - badeværelse - køkken - design - designblog - nordiske riger - Dahl Studio fliser - farverige fliser

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*