Trædukkehus fra nyt livsstil & legetøj brand

pære - æble - trædukkehus - Mr. Printables - Rock and pebble - dekoraiton - børn - nordiske riger - legehus - dukkehus - krydsfiner

Jeg har i noget tid nu fulgt Mr. Printables som er en fantastisk inspirerende hjemmeside med masser af DIY til hvordan man kan dekorerer, lave aktiviteter for børn, og kreerer sjove papirs dekoration og indbydelser til fest.

mr printables - diy - papir - inspiration - dekoration - indbydelser - dekorerer med papir - legetøj - nordiske riger

I den seneste tid er vi en del der har gået og ventede på at Mr. Printables startede deres nye livsstil & legetøj brand, Rock & Pebble. Og nu er det lige om hjørnet. Er man tilmeldt deres nyhedsbrev, har man lige nu mulighed for at forudbestille deres allerførste sortiment af trædukkehuse, der er formet som et æble eller pære.

pære - æble - trædukkehus - Mr. Printables - Rock and pebble - dekoraiton - børn - nordiske riger - legehus - dukkehus - krydsfiner

De fine trædukkehuse er lavet i USA og Storbritannien i små partier, af den fineste europæiske krydsfiner og er færdiglavet ved håndkraft. Som en lille tak til deres første kunder, får man også en lille dukkefamilie lavet i ahorntræ, der er klar til at flytte ind i huset. Dukkehusene skulle være klar til at blive sendt af sted om 3-4 uger.

På deres hjemmeside kan du skrive dig op til deres nyhedsbrev, og følge udviklingen af det nye livsstil & legetøj brand, Rock & Pebble. Jeg er personligt meget spændt på at se hvad der kommer fra Rock & Pebble!

Kender du Mr. Printables og hvad synes du om deres nye brand? God weekend alle sammen!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*