ss17 nyheder og katalog fra tinekhome

SS17 La Granja Ibiza - tinekhome - interiør - dansk design - hotelindretning - indretning - bolig - boligindretning

Som nogen nok ved, så arbejder jeg til daglig som Visual Storyteller hos tinekhome, og vi har netop afsluttede et af de større projekter, som jeg gerne vil dele med jer. Det er selvfølgelig vores SS17 kollektion og katalog som blev lanceret her i januar.
Kataloget har i længere tid fyldt rigtig meget i mine hverdage, og det er en af de arbejdsopgaver som jeg holder allermest af. Vi har brugt lang tid på at udvikle denne kollektions koncept og visualitet. Og jeg er meget glad for resultatet.
Både produkter fra den nye kollektion og katalog er blevet lanceret på www.tinekhome.com, og i den anledning har jeg samlet mine favoritter blandt vores lifestyle fotos her på siden. Billederne er fotograferede på det helt særlige hotel La Granja, Ibiza som er et af de helt nye koncepter fra Design hotels. Stylist er Pernille Vest og fotograf er Mikkel Adsbøl.

En af de næste dage vil jeg dele nogle af de billeder jeg har lavet til kataloget, men indtil da synes jeg du skal lade dig fordybe i billederne, og tage med til  solrige og smukke Ibiza.

Alle lifestyle billederne kan ses på dette link.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*