Smuk tapet fra Tapetcafe

tapet - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger - painted squares

Da vi købte vores hus var det fuld af røde, grønne og sorte farver i hele huset. Og derudover var vores køkkenlåger dekoreret med den tidligere ejers egne malerier. Det vil sige det var et meget personligt hus som godt kunne være lidt tungt til tider. Da vægge og lofter blev revet ned og renoveringen begyndte, blev de fleste overfalder også malet hvide – for at komme tilbage til et neutralt udgangspunkt. Nu er vi så nået til et punkt, hvor vi gerne vil tilføje vores personlighed til et par vægge, og bryde de hvide flader med noget farverigt og livligt.

Vi har kigget lidt efter tapeter og vægdekorations løsninger på nettet. Heriblandt har vi kigget på mange forskellige tapeter hos Tapetcafeen, og jeg vil i dette indlæg vise dig mine favoritter blandt alle de smukke tapeter du kan købe på webshoppen.  Min klare favorit er det sidste tapet i dette indlæg. Det er det smukke Chiavi Segrete som har en fantastisk dybde uden at være alt for støjet. Detalje fyldt og smukt – synes du ikk?

Tapet cafe har også et udvalg af lækre tekstiler. Se blandt andet Willow Indigo som jeg har forelsket mig i. Links til butikken er under hvert billede. God fornøjelse med at blive inspireret!

tapet - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger - harlequin

Harlequin – Se mere her.

tapet - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger - painted squares

Painted squares – Se mere her.

tapet - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger - the tea house paper

The tea house paper – Se mere her.

tapet - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger - grøn - chiavi segrete tapet - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger

Chiavi Segrete – Se mere her.

tekstil - tapetcafe - dekoration - bolig - boligindretning - design - interiør - nordiske riger - willow indigo

Willow Indigo tekstil – Se mere her.

Alle billederne er fra Tapet Café.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*