&shufl – et køkkenkoncept udover det sædvanlige

andshufl - &shufl - dansk design - køkken - laminat køkken -  linoleum køkken - indretning - inspiration

Hertil aften vil jeg fortælle lidt om et spændende dansk koncept ved navnet &shufl. Jeg har tidligere nævnt virksomheden, da jeg besøgte deres showroom under 3 days of design. Og jeg tænker stadig på deres showroom selvom det var flere måneder siden at jeg besøgte stedet. Det gjorde indtryk, da det var gennemført, hjemligt og æstetisk hele vejen igennem. Jeg fortæller meget mere om det lige om lidt, men start lige med at se videoen – Den giver et godt indtryk af hvad det drejer sig om.

&shufl – forny dit køkken på en helt ny måde

Med &shufl kan du forvandle dit ikea køkken til et spritnyt og hipt køkken ved at påføre nye fronter i enten laminat og linoleum. Jeg er personlig ret vild med linoleum udgaven – især farverne Burgundy og charcoal. Er lidt forgabt i mørke og røde farver for tiden.

andshufl - &shufl - dansk design - køkken - laminat køkken -  linoleum køkken - indretning - inspiration

Farverne kan mikses og matches på kryds og tværs. Du kan kombinerer forskellige typer skabe og skuffer, og på den måde skabe dit helt eget udtryk. Dette gælder både ved laminat og linoleum udgaverne.

&shufl har længere tids erfaring med at tegne køkkener, og i det hele taget indretningsmuligheder i både små og store køkkener. De vil derfor meget gerne hjælpe med ideer til indretning, eller til hvilken farver der vil være gode at bruge i dit køkken. Når du har fundet den udgave du synes passer til dit ikea køkken, går der ikke mange dage før dine fronter bliver leveret. Ventetiden er derfor ikke lige så længe som den ellers nogen gange kan være når man er med til selv at sammensætte sit produkt og design.

Alle &shufl produkter er håndlavet i Danmark og er tegnet af Kristoffer Brems, som er medstifter af &shufl.

Du kan se alle mulighederne og farverne på www.andshufl.com

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*