Pi Bjørg Keramik

Pi Bjørg keramik nordisk design og kunst

Pi Bjørg er uddannet keramisk designer fra Glas- og Keramikskolen på Bornholm. Hun arbejder som selvstændig keramiker i København, hvor hun også bor med sin familie. Pi Bjørg har tidligere været med på Biennalen for Kunsthåndværk og Design i 2011.

Smuk hverdags keramik fulde af historier

Pi Bjørg laver keramik der både er funktionelt og smukt. Udover de små fine bånd skåle, har hun også et svagt punkt for robotter og sjove væsner. Bånd skålene er udsprunget af hendes båndteknik som hun kalder det. En teknik hun har brugt siden hun begyndte at studere keramik.

Pi Bjørg keramik nordisk design og kunst

Pi Bjørg keramik

Funktionaliteten og det visuelle skal være på plads

Ved dit køb hos Pi Bjørg, kan du være sikker på at produktet er funktionelt. Pi Bjørg fylder sit hjem med prototyper for at finde ud af om funktionaliteten fungere i hjemmet, og om det visuelle i produktet er blevet præcis som hun vil ha det.

Her kan du se Pi Bjørgs hjemmeside og alle hendes fine produkter

Hendes keramik bliver blandt andet solgt ved Artrebels.com

Keramik for Børn

Pi Bjørg laver også keramik kursus for børn i alderen 7-12 år i København.

På hendes kursus er der rig mulighed for at børnene kan udfolde sig kreativt, og det er tydeligt på hendes blog at børnenes flotte kreationer bliver skabt med fantasi. Bloggen er fuld af fine billeder fra hendes keramik hold og deres fernisering.

Pi Bjørg er i øjeblikket på barsel, men du kan sende en mail til Pi hvis du vil vide mere om opstart af nye keramik hold for børn. skriv til pi@pibjoerg.dk

Se mere om keramik for børn på denne side

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*