Om/Kontakt

I mit arbejde prioriterer jeg at udarbejde visuelle identiteter der er ærlige og fortællende. Og som kan bane vej for mer eksponering og tætte samarbejder.

For en givende eksekvering, er konceptudvikling og planlægning en stor del af min fremgangsmåde, når der skal opstartes og udarbejdes materiale til online og offline brug.

Min fotografiske baggrund fylder meget i mit arbejde, og jeg forsøger altid at tilføje fortælling og følelser i både tekst og billeder.

Jeg er fascineret af det klare udtryk og finder stor inspiration i det uperfekte og ufærdige. Det er for mig detaljer som er vigtige når det kommer til ærlig markedsføring og troværdigt materiale.

Når jeg skriver, skriver jeg med følelser. Jeg sætter mig for at forstå og tolke produktet eller personen, før jeg giver mig i kast med tekstarbejdet. Og jeg sørger for at udarbejde en historie som huskes.

Jeg er betaget af jordnær kontakt og storslået elegance. Jeg synes der er potentiale i både stort og småt, og jeg synes det er vigtigt at historier bliver fortalt.

Hovedfokus på Nordiske Riger er design der efterlever tidens trend om kvalitetsprodukter produceret af mennesker med omtanke for detaljen, håndværket og det æstetiske design. Med Nordiske Riger følger et ønske om at inspirerer og motiverer til at indrette sig med nordisk design og holdbar indretningsløsninger.

Udover at være skribent på Nordiske Riger, er jeg PR Manager hos tinekhome

Vil du skrive til mig, er du velkommen til at skrive på hej@nordiskeriger.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venligst Stine