Nyt hus, nyt job og nye indretningsdrømme

Nyt hus, nye renoveringsprojekter og indretningsideer

Der har i en længere periode været helt stille her på siden. Der har faktisk været stille alt for længe, så jeg håber der er et par stykker af jer tilbage, som har lyst til at følge med igen. Jeg har savnet at skrive herinde og at dele mine tanker om seje designere og produkter der imponerer mig og som fortæller en historie. Jeg vil gerne lave om på stilheden, og jeg vil gerne tage dig med på en lidt anderledes rejse end den Nordiske Riger var for snart et år siden. Meget er nemlig sket og tiden er fløjet af sted.

For snart et år siden startede jeg som Visual Storyteller hos tinekhome. Et job som jeg er vild med og som også vil komme til at fylde meget i Portfolio afsnittet her på siden. Meget af mit arbejde består nemlig i at fotograferer, fortælle historier og formidle alt det som denne spændende virksomhed kan. Og det er virkelig spændende og derfor noget jeg helt sikkert ikke kan lade vær med også at dele her på Nordiske Riger.

Udover det nye job har min familie og jeg valgt at rive teltpløkkerne op og flytte familien til sydfyn. En beslutning som er overvældende og fantastisk på samme tid. Vi forelskede os i et gammelt smukt arkitekttegnet hus fra 1923, og i sensommeren blev det vores.
Arkitekten bag huset hedder Mindedal, og han er kendt for mange smukke bygninger, på især Sydfyn. Det er et af hans huse vi har købt, og selvom det er et hus der trænger til en kærlig hånd, er det stadig smukt, og for os, helt unikt. Renoveringen af huset vil helt automatisk komme til at fylde rigtig meget i min families hverdag og derfor også her på siden. Meget skal ordnes før vi kan flytte ind i huset, og mange projekter er på tegnebrættet, så det bliver en spændende tid med fokus på badeværelse, køkken og soveværelser.

Her til sidst i min første indlæg i snart 100 år, er det vigtigt for mig at gøre klart at da det hele stadig er drevet af lyst, så der er ikke en dybere plan med mine fortællinger om nyt hus og projekter. Der vil derfor dumpe blogindlæg ind når tiden og lysten er der – så er det bare meget sjovere.

Billederne forneden er af vores nye hus. Billederne er fra salgsopstillingen.

Nyt hus, nye renoveringsprojekter og indretningsideer

Nyt hus, nye renoveringsprojekter og indretningsideer til hjemmet

Nyt hus, nye renoveringsprojekter og indretningsideer til boligen

1 Comment

  1. Kristina 08/11/2016 Reply

    Hvor er det bare et smukt hus! Jeg glæder mig meget til at følge med i jeres indretningsplaner her på bloggen og på instagram. Endnu engang tillykke med det skønne hus :)
    Kh Kristina

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*