Nyt gulv i det nye hus

nyt hus - nyt hjem - nordiske riger - nyt gulv - gulv - stark - indretning - ombygning - bolig

I dag har vi arbejdede i vores nye hus. Og det var noget af en omgang. Vi tømte nemlig stueetagen for alt hvad der lå under det gamle gulv. Slæbte mursten, sten og træ ud i lange baner. Og det kan mærkes i kroppen her til aften.
Planen er at det hele skal fyldes op med grus, flamingoplader, gulvvarme og trægulv som vi har fundet ved STARK. Vi får simpelthen varme i gulvet, og det har vi virkelig optur over – det bliver helt vidunderligt at varme huset op på den måde. Og ikke mindst at slippe for de enorme radiatorer som er placeret længst væk fra vinduerne, og derfor bare store klodser der ikke er den bedste varme kilde.

Selvom vi rigtig gerne ville, så havde vi desværre ikke mulighed for at genbruge det gamle gulv da det havde for store skader til et gulv. Det er rigtig ærgerligt, da det ellers havde været helt efter vores projekt-drejebog at genbruge gulvet. Men nogen gange må der nyt til, og nu er mange af gulvbrædderne blevet til spisebord og huler rundt om i andre hjem. At tænke på det, gør det lidt nemmere ikke at genbruge gulvbrædderne hos os.

Næste skridt bliver at fylde rummene med grus, og mon ikke det også bliver en arbejdsopgave der efterfølgende kan mærkes i hele kroppen. Men når vi til sidst står med et nyt gulv og varme fusser, så glemmer man nok anstrengelserne.

 

LIdt af det jeg drømmer om at stille på mit nye gulv

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*