Nordisk design fra Geismars Væverier

Linen by Geismars - sengetøj - dansk design - interior - indretning - bolig - nordiske riger

Jeg er faldet over en godt bevaret hemmelighed. Jeg havde hvert fald ikke hørt om Geismars før jeg tilfældigt faldt over dem på Instagram. Og dét selvom Geismars rent faktisk er en virksomhed der har eksisterede siden 1866. Det kan sagtens være at jeg bare ikke har kigget nok på sengetøj og tekstil til hjemmet, og at mange af jer kender Geismars på forhånd ( det håber jeg faktisk lidt at I gør) Under alle omstændigheder er jeg nødt til at skrive om dem, for jeg må indrømme, jeg er blevet ret forelsket i deres meget lækre sengetøj.

Geismars væverier

Geismars Væverier er en dansk virksomhed fra 1866 som i dag er beliggende i Store Strandstræde 21, Kbh. Deres ønske er og har hele tiden været at tilbyde de bedste produkter til kunderne. Det er produkter som har et langtidsholdbart design – både kvalitetsmæssigt og ikke mindst visuelt. Geismars ønsker at skabe vedvarende design som holder i evigheder, og det klarer de faktisk rigtig fint efter min mening. Deres produkter er perfekte til den nordiske indretning og til et hjem hvor Kinfolk stilen præger hjemmet.

Den nordiske minimalisme er gennemgående i deres produkter, og det er netop en af grundene til at jeg mener det er produkter der holder i lang tid, og at det er en virksomhed vi kommer til at se meget mere til. Den anden grund er deres valg af materialer. Ved Geismars finder du satinvævet sengetøj, lærredsvævet sengetøj, og som noget helt nyt fra Geismars, har de også designet en serie i hør. Udover sengetøjet, har de blandt andet også som de eneste i Danmark edderdunsdyner. Alle deres edderdunsdyner kommer med eget certifikat hvilket garanterer den højeste kvalitet på dynen.

Du kan læse meget mere om Geismars på deres hjemmeside – Link her. Derudover er de også på Instagram og Facebook.

 

Linen by Geismars - sengetøj - dansk design - interior - indretning - bolig - nordiske riger Satinvævet sengetøj - Linen by Geismars - sengetøj - dansk design - interior - indretning - bolig - nordiske riger Satinvævet sengetøj - Linen by Geismars - sengetøj - dansk design - interior - indretning - bolig - nordiske riger - boligindretning

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*