Mors dag – En mors gave til en datter kan også blive vores gave

Fotografi - fotoprojekt - Robin Schwartz - amelia and the animals - fotobog - aperture foundation - inspiration - fotograf - photographer - nordiske riger

I dag har det som bekendt været mors dag, og jeg har brugt min dag til Finderskeepers i Århus ( Mere om det i løbet af næste uge ), hvad med jer andre mødre, hvad har i brugt dagen på?

I anledning af at det er mors dag, vil jeg lige linke til et bogprojekt som jeg virkelig håber lykkes for fotografen Robin Schwartz og for Aperture Foundation.

Fotobogen bliver lavet af en mor der i mange år har fotograferet sin datter sammen med en masse forskellige dyr. Og jeg må sige at fotografierne er helt fantastiske – Robin Schwartz er efter min mening virkelig dygtig. Og sikke en oplevelse det må have været for datteren Amelia!

Deruover er det også bare en skøn historie om en kvinde der får kombineret drømmejobbet med at være sammen med sin datter.

it is my legacy to Amelia – My time to be with her.

Meget inspirerende at se videoen og høre historien om dette skønne projekt – Og det er bekræftende at en kvindes kreativ levevej og familieliv kan gå hånd i hånd. Man skal bare finde den måde der bedst passer til ens familie og til en selv.

Jeg håber så inderligt at dette projekt lykkes. Det kan støttes igennem Kickstarter.

Jeg har støttede projektet. Vil du også, kan du gøre det her.

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*