Lærke Langballe – Skulpturel keramik

Lærke Langballe vaser funktionel keramik

Jeg er ret vild med Lærke Langballe og hendes smukke funktionel og skulpturel keramik. Hendes fade og vaser er hyggelige og rigtig fine til en lidt humoristisk pynt i hjemmet – på den gode måde.

Men hendes skulpturel keramik i form af farverige keramiske maskiner, er også ret interessante og en sjov måde at tilføje noget med kant og farve til indretningen. Her er virkelig mulighed for at dekorerer væggen med noget andet end billeder – og det synes jeg er så fedt.

Og så kan jeg rigtig godt lide at der er en kontakt på denne maskine :)

sort maskine lærke langballe Skulpturel keramik

Lærke Langballe designer disse flotte vaser som efter min mening er ret hyggelig – og lidt sjove. Jeg kan godt lide måden hvorpå de falder sammen og laver de små “deller”.

Lærke Langballe vaser funktionel keramik

Lærke Langballe har også lavet et hav af fade der er dekoreret med dyr, så der er godt selskab til slikket eller hvad man nu har lyst til at bruge dem til – Ja, det ville nok blive slik hvis vi snakker hjemme ved mig..

Lærke Langballe fade med dyr funktionel keramik

Lærke Langballe er uddannet keramiker i 2011. Hun designer og laver selv al sin keramik på sit værksted i Århus. Se mere på hendes hjemmeside, ved at trykke her.

Hvad synes du om de smukke ting fra Lærke Langballe, og kunne du tænke dig en keramisk maskine på væggen derhjemme? Det kunne jeg godt :)

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*