Konges Sløjd – Interiør til børn

konges sløjd - interiør til børn - børn - børneværelse - tekstildesign - design - dansk design - inspiration - babyrede - sengetøj

I dag vil jeg fortælle om Konges Sløjd – Hvis du da ikke allerede har gjort dig bekendt med det fine designmærke? Det er nemlig på meget kort tid, gået ufattelig hurtigt og imponerende godt for Konges Sløjd og Emilie Breindal – kvinden bag designet.

Med mit andet barn på vej, er jeg jo helt automatisk begyndt at kigge mere efter interiør til børn igen, og ikke mindst tekstilvarer der kan være med til at gøre det trygt og behageligt for min søn. Og i min søgen rundt på Instagram, faldt jeg over Konges Sløjd, og jeg fik hurtigt lyst til at udforske designmærket lidt mere.

Konges Sløjd

Emilie finder inspiration til hendes design i hverdagen. Hun er konstant opmærksom på farver, former og mønstre, og selv en eventyrfigur fra en godnathistorie, kan vække inspirationen i Emilie. Inspiration og ideudvikling er med hendes hverdag fra hun står op til hun går i seng igen.

Emilie startede Konges Sløjd i 2014, og ambitionen og lysten til at starte virksomheden, kom da hun selv søgte interiør i nedtonede farver til hendes søn. Hun oplevede at hun ikke kunne finde den stil hun synes passede, og fandt derfor på selv at lave sit eget design.

Alle produkter fra Konges Sløjd er produceret i GOTS-cerfticeret økologisk bomuld. Og udover at kvaliteten skal være i top ved Konges Sløjds produkter, er sikkerhed og tryghed også vigtige detaljer for Emilie når hun designer og får produceret produkterne.

Man fornemmer hurtigt en drivkraft og vilje hos Konges Sløjd. Det er ikke en virksomhed der er startet op for sjov, det er en virksomhed der er startet op med kreativitet, viljestyrke og en ambition om at leverer kvalitet til børnefamilie verden over. Og det smitter af. Det er motiverende og inspirerende at se en alenemor på så kort tid skabe en succes og ikke mindst at skabe produkter der nu er at finde i mange hjem.

Jeg har forelsket mig i det hele fra Konges Sløjd. Jeg er ret vild med det dæmpet design i produkterne. Ikke kun pga at det derfor bliver design hele familien kan holde ud at kigge på. Men mest fordi det ikke er produkter der “støjer” for meget for den lille, der jo rent faktisk er den der skal sove i produkterne.

Konges Sløjd har endnu ikke fået en hjemmeside. Tilgengæld bliver designet solgt i hele 76 forskellige butikker verden over, så det skulle være til at få fat på. Derudover kan du fange Emilie på Instagram og på Facebook. Kig fobi hendes sociale profiler, og se mange flere billeder af det eget fine design.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*