Køkkendrømme og forberedelser til indretning af det nye køkken

Nordiske Riger - køkkendrømme - køkken - nyt køkken - ikea køkken - hus - lyst køkken

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om vores nye kommende køkken, og hvilken tanker vi har gjort os med så stort et indgreb på huset. Når jeg kalder det et stort indgreb, er det fordi det ikke bare er at skifte elementerne i det nuværende køkkenet, men at bygge hele køkkenrummet op fra bunden. I dette rum skal vi både reparere loftet, skifte gulvet og indsætte el og vand i rummet. Når vi vælger at udføre så stort et projekt, er det fordi vi ved køb af huset besluttede os for at det skal føres så meget som muligt tilbage til den originale rumfordeling.

Det er en lille stue vi laver om til køkken, og det nuværende køkken bliver i stedet til et badeværelse. Det er ikke kun i respekt for arkitekten at vi tilbageføre nogle rum, fordi vores filosofi er egentlig også at man ikke bare skal skrotte materiale og interiør hvis det virker. Men da badeværelset ikke stod til at at redde, og vi fandt de gamle tegninger af huset, besluttede vi os for at gå tilbage til det der egentlig var planen med huset. Hvert fald så meget som kan passe til en børnefamilie i år 2016. 

Køkkendrømme og ideer til indretning af nyt køkken.

Vi har kigget på mange forskellige køkkener, og vi har været i den ene ende af farveskalaen og i den anden ende af materiale og funktionsdelen. På et tidspunkt havde vi fingrene i det lækreste Boffi køkken som blev solgt på dba.dk til uhørt lav pris, men der var desværre nogen andre der var hurtigere end os. Planen var at køkkenet skulle købes brugt, fordi det giver god mening at købe brugt, men også fordi vi ikke har det store budget til køkkenet alt imens andre rum i huset skal renoveres.
Men det er i stedet endt med at vi køber et Ikea køkken der så skal bygges op med en bordplade der kommer fra et andet hjem på Fyn, en ovn der kommer fra Jylland, en emhætte fra Sjælland og et armatur fra Sjælland. Opvaskeren er ikke helt på plads endnu, men vi har jo også lidt tid at løbe på inden køkkenet kommer i brug.

Vi har valgt at købe et ikea køkken pga af fleksibiliteten, prisen og mest fordi vi på et senere tidspunkt vil videreudvikle køkkenet med fronter fra Reform eller &shufl ( Jeg har tidligere nævnt &shufl her på bloggen ). Vi er ret vilde med ideen om at forny vores ikea køkken til et mere personligt køkken. Jeg har haft fornøjelsen af at opleve deres design i deres showroom og på Northmodern, og det er virkelig lækker kvalitet. Det er funktionelt design, som tåler at blive brugt og som bare er så smukt.

Men om det er Ikea eller Reform køkken, så glæder jeg mig til at vores køkken står færdigt, og jeg igen skal i gang med at bruge min yndlings arbejdsplads, som bliver hjertet i vores nye hus.

Instagram og på Pinterest er der flere køkkentanker og ideer til indretning.

Noget af det første jeg vil investerer i når køkkenet står klar

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*