Julestjernernes dag – Blomster event hos Eckmann Studio

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk

I fredags havde jeg fornøjelsen af at besøge Eckmann Studio og deltage i julestjernernes dag. Det var Floradania Marketing der stod bag eventet, og Eckmann Studio havde dekoreret deres smukke kontor med et hav af julestjerner. Og der var virkelig mange julestjerner. Og ikke mindst, mange gode forslag til brug af julestjerner.

Der var selvfølgelig julestjerner på den klassiske måde som vi kender den bedst – i potte som stueplante. Men jeg lærte også at man kan bruge julestjerner i buketter som afskårne blomster, og min personlig favorit – hængende på hovedet med en klump jord og mos som potteskjuler – Hvis man da kan kalde det det, når den hænger på hovedet.

Jeg synes det var forfriskende at se julestjernen blive brugt på andenvis end hvad vi plejer at se. Jeg blev inspireret til at bruge julestjernen – især i buketter. Den skarpe og flotte røde farve passer også perfekt til tørrede grene og tørrede blomster.

Det var et hyggeligt arrangement, hvor jeg lærte meget om en plante jeg ellers før ikke har været så vild med. Det har ændret sig.

Efter billederne er der fakta og mere information om julestjernen. Og læg lige mærke til den fantastisk flotte plakat til sidst i billederne. Jeg er meget imponeret over den grafiske julestjerne der er skabt af Eckmann Studio.

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk - buket

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk - buket - borddækning

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk - buket - borddækning - jul

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk - buket - borddækning - jul - rød

eckmann studio - floradania - blomster - botanik - dekoration - nordiske riger - julestjerne - grafisk - buket - borddækning - jul - grafisk plakat

Plantens botaniske navn er Euphorbia pulcherrima, ”den smukkeste af alle Euphorbier”. Det er en prydplante oprindelig fra Mexico, og den blev dyrket af Aztekerne længe før Kristus.

De fleste tror at de røde blade er blomsten, men det er faktisk plantens højblade. Selve blomsterne er meget små og sidder inde i midten af højbladene.

 Afskårne julestjerner er flotte i dekorationer og buketter, og står smukt i op til to uger, hvis du husker at behandle stilken først. Stilken dyppes i kogende vand straks efter at den er blevet klippet. Du kan også holde den hen over flammen fra et stearinlys.

Tak for et godt blomsterevent til Floradania og Eckmann Studio

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*