Julepynt 2015

julepynt - julekugler - lyngby porcelæn - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Jeg glæder mig helt ufatteligt til jul. Det plejer jeg nu også, men ikke så meget som i år. Jeg tror det er fordi der er en masse gode ting på vej for mig, og så er det bare en hyggelig årstid. Det varer ikke længe før jeg vil i gang med at pynte til jul herhjemme, men som jeg husker det, er der ikke meget julepynt i julekassen, så i øjeblikket kigger jeg mig omkring efter julepynt.

Jeg har samlet noget af det jeg har på ønskelisten i min første artikel om julepynt. Jeg har en anden artikel i gang hvor julepynten er en anelse mere farverig og perfekt til et hjem hvor livet med børn i den grad også kan mærkes i julepynten – på den gode måde.

Se om du kan blive inspireret, og lad mig endelig høre om du har kig på noget fint julepynt.

Lyngby porcelæn julepynt

julepynt - julekugler - lyngby porcelæn - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Jeg er ret vild med det enkle og klassiske look de smukke julekugler fra Lyngby porcelæn er lavet i. Og derudover kommer de i smukke farver. Helt klart på min ønskeliste. Du kan købe Lyngby porcelæn julekugler ved Corfixen.

Juletræer og grankogler fra Sort illustration

julepynt - juletræ - grantræ - sort illustration - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Så fine grantræer fra Sort Illustration. De kommer som samlesæt, hvilket jeg synes er godt tænkt i en tid hvor det er oplagt at sidde sammen som familie og gøre julepynten klar. Jeg synes de fine grantræer har et meget elegant udtryk, og de skal helt sikkert op og hænge herhjemme.

Du kan købe grantræerne fra Sort Illustration her.

Julestjerne fra tinekhome

julepynt - julestjerne - tinekhome - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

De tre fine julestjerner i træ skal også med i denne artikel for at bringe naturen til julepynten. Igen, er det rigtig fin julepynt i enkelt design, og samtidigt stjerner der kan kombineres med andet julepynt. Hæng stjernerne på væggen sammen med julepynt der hænger på eller ved siden af stjernen. Jeg skal også prøve at kombinerer stjernen med blomster. Det kommer der billeder af senere.

Du kan købe stjernen hos tinekhome.

Julestjerne fra Livingly ved Stilleben

stilleben - livingly - julepynt - julestjerne - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Livingly har lavet de fineste julestjerner i samarbejde med Stilleben. Stjernerne er meget dekorative, og kommer i kraftig karton med Stillebens helt eget print. Meget fine stjerner der både kan blandes på en gren, eller bruges på juletræet.

Køb stjernerne her.

Julekugler fra Kähler

kähler - julepynt - julekugler - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Julekugler fra Kähler er dyppet i glasur, men har stadig et område som ikke er glaseret. Det giver et fint og dæmpet spil i julepynten, samtidigt med at de bidrager med et nordisk look.

Køb julekugler fra Kähler her.

Jeg håber du fandt lidt i artiklen som har inspireret dig til din julepynt 2015. Og husk at der inden længe er en artikel mere med mere julepynt.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*