Julepynt 2015 – en farverig jul

børn - fabelab - julekalender - julepynt - julestjerne - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

I denne artikel viser jeg dig det julepynt som jeg synes passer til et hjem hvor børnene skal have masser af plads, eller hvor man bare er glad for farver og jul. Der er så mange gode sager i mellem de varer jeg har fundet, og jeg har glædet mig til at vise dig dem. Jeg håber du kan bruge det som inspiration. Jeg har tidligere skrevet en anden artikel som også er fyldt med lækker julepynt. I den tidligere artikel er der fokus på den nordiske jul og de kølige farver. Den artikel linker jeg til, tilsidst i denne artikel.

God fornøjelse med at blive inspireret.

Meyer-Lavigne Twinkle twinkle juleophæng

børn - meyer lavigne - julepynt - julestjerne - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Meyer-Lavigne er en af mine favoritter når det kommer til keramik med et tvist. Deres univers er helt specielt og ganske underholdene. Jeg er ret vild med de søde små juleophæng der er perfekt til alle rum i hjemmet hvis du spørg mig.

Du kan købe deres ophæng ved blandt andet Designdelicatessen og på deres egen webshop.

Pi Bjørg – altid en vinder når det kommer til julepynt

børn - pi bjørg - julepynt - julestjerne - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Jeg kunne fylde mit hjem med keramik fra Pi Bjørg – især når der skal pyntes op til jul. Hendes julepynt minder mig om at være barn når min mormor lavede et kæmpe jule/snelandskab. Det var helt vidunderligt at blive opslugt af alle figurerne og den alt for store mængde af julepynt min mormor fik samlet på en stor skænk. Jeg elskede det.

Det samme univers synes jeg man kan skabe med Pi Bjørgs julepynt. Der er en god sammenhæng, og man kan skabe et helt landskab som børnene (og voksne) kan fordybe sig i.

Du kan købe julepynt fra Pi Bjørgs hjemmeside.

Nobili Lysestage fra Kähler

nobili lysestager - kähler - børn - julepynt - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

De nye Nobili lysestager fra Kähler er så fine. Også de minder mig om min barndom, og fascinationen af det levende lys der skinner igennem keramik figurer. Farverne er dæmpet og designet er enkelt, og det er en kombi jeg rigtig godt kan lide i disse lysestager. Jeg er sikker på at lysestagerne vil lyse i mange vindueskarme i løbet af december.

Du finder Nobili lysestager sammen med andet julepynt fra Kähler her.

Julepynt fra Wauw Design

børn - wauw design - Unika-k.dk - julepynt - julestjerne - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Wauw Design har designet de fineste små dyr. Jeg har taget denne elg med, da jeg har svært ved at stå for den, og sagtens kan forstille mig at den får sin plads på julebordet eller ved juledekorationen. Wauw Design´s juledyr er lavet i stentøj, og du kan købe dem hos Unika-k.dk

Julekalender fra Fabelab

børn - fabelab - julekalender - julepynt - julestjerne - indretning - inspiration - julen 2015 - dekoration

Vi kommer ikke uden om den eventyrlig julekalender fra Fabelab. Den er så fin, og efter min mening en rigtig god ide. Der kan man snakke om en kalender der kan bruges på flere måder og i flere år. Leg med de forskellige dyr når dagens “låge” er åbnet. Det er genialt.

Du kan købe julekalenderen her.

Se den tidligere artikel her, og lad mig endelig høre hvis du har fundet noget andet farverigt julepynt til julen 2015.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*