Jotun maling til soveværelset – hvilken farve skal vi dog vælge?

LADY 6350 Soft Teal - Maling til soveværelse - maling - Jotun maling

Den helt store renovering af første salen er i gang hjemme hos os. Og det går hastigt fremad. Arbejdsfordelingen er for det meste at min kæreste bygger og jeg passer resten. Hvert fald nu her hvor det tunge hårde arbejde bliver færdiggjort deroppe. Heldigvis i mellem renovering, job, børn, madlavning og rengøring, er der tid til at blive inspireret til indretning og detaljerne på soveværelset. Og i dag har jeg kigget på maling.
Vi er ret sikre på at vi vil købe Jotun maling, da vi har brugt det i hele  stueetagen. Vi er meget glade for kvaliteten og ikke mindst for de farver vi har valgt til stuerne og køkkenet. Særligt det rum som vi sover i for tiden, er en af mine favoritter. Det er malet med Cashmere, og er et virkelig dejligt rum. Farven er afslappende, og det passer perfekt med at vi har vinduer ud til haven, så farven bliver suppleret af grønne fyrretræer. Du kan se mere til Cashmere farven her.

Til soveværelset overvejer vi at arbejde i grønne nuancer. Vi kigger på farven Soft Teal fordi den efter min mening giver friskhed og energi til rummet. Jeg vil ikke have noget i mod at vågne i et rum hvor man føler man er ude i naturen.

Vera drømmer om en blå farve på hendes værelse. Hun er vild med blå, og hun vil rigtig gerne have blå vægge, så hun altid kan kigge på sin yndlingsfarve. Hun har udpeget Dusky Blue, og det synes jeg ikke er helt skævt. Jeg kunne sagtens forstille mig et hyggeligt børneværelse med Dusky Blue.

Hjemme hos os har vi på nuværende tidspunkt malet med Cashmere, Klassisk hvit, Minty Breeze og Siv.

Find masser af inspiration hos Jotun. Du finder dem her. Og så må vi se hvad det ender med på vores 1. salen. Mon ikke jeg deler lidt billeder og tekst her på siden.

Jeg har gjort mig andre tanker om soveværelset. Måske du også kan blive inspireret af mit tidligere indlæg om lamper og sengegavl.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*