Jeg er den nye decor editor hos Enfants Terribles Magazine

Der har været lidt stille her på bloggen i den seneste tid, og det er fordi jeg har skulle forberede mig til nye opgaver, et helt andet sted end her på Nordiske Riger. Jeg er nemlig så heldig at jeg er blevet tildelt muligheden for at skrive om indretning og design hos Enfants Terribles Magazine, og det er en mulighed jeg ser meget frem til.

I mine artikler hos Enfants Terribles Magazine vil jeg medbringe en masse her fra Nordiske Riger, og fra min egen måde at se på design og kunst. Derfor vil du også opleve at mine blogindlæg hos magasinet også bærer præg af botanik og nordisk design.

Det første jeg er en del af på Enfants Terribles Magazine, er en anelse angstprovokerende, da det er en præsentation af mig, og jeg fortrækker at have fokus på alle de dygtige mennesker jeg normalt skriver om. Men som en af de nye piger, må man også sige ordentlig hej. Har du lyst til at følge min færden hos Enfants Terribles Magazine, kan du finde magasinet her.

Enfants Terribles Magazine - indretnings redaktør - indretningsredaktør - decor editor - blog - inspiraiton - indretning - boligindretning - bolig - interiør - design

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*