Enkelt og let design – reol og bord i nordisk design

reol - bord - let design - enkelt design - interiør - indretning - boligindrenting - ma/u - nordiske riger

Jeg tror aldrig helt jeg stopper med at være på udkig efter opbevaring, og med at være fascineret af lette og praktiske reoler. Her har jeg fundet et par eksempler på både reol og bord i let og funktionelt design. Det er reol og skrivebord fra MA/U Studio og designet er i bedste nordiske stil.

Variationerne er mange, og reolerne er perfekte til mange forskellige funktioner. Funktionerne kombineret med det minimalistiske udtryk, gør at det er perfekte reoler til både stue, soveværelse eller arbejdsrum.

Ligesom reolerne, er bordet også designet i et let design, og er efter min mening også et bord der tilpasser sig i det rum du vælger at bruge det i. Med skrivebord fra MA/U Studio, kan man let lave arbejdsplads i stuen uden at det bliver for dominerende og tungt.

Se billeder af forskellige produkter fra MA/U Studio nederst i dette indlæg.

MA / U Studio har til formål at skabe et samspil mellem de objekter og møbler, de skaber, og de omgivelser, møblerne bliver placeret i. MA / U Studio kan lide tanken om, at møbler ændrer sig afhængigt af det formål, som de bliver brugt til, eller til de omgivelser hvor de bliver placeret.

Bag MA / U Studio står Mikal Harrsen som har flere års erfaring indenfor designbranchen, og som har vundet en håndfuld betydningsfulde designpriser. Ved hans side har han Adam Gregory Hall der har studeret arkitektur på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Adam Hall og Mikal Harrsen har længe været tætte samarbejdspartnere,  og har udviklet flere designs, møbler og genstande i løbet af de seneste år.

Se flere af deres skønne produkter her, og lær dem bedre at kende.

reol - bord - let design - enkelt design - interiør - indretning - boligindrenting - ma/u - nordiske riger

reol - bord - let design - enkelt design - interiør - indretning - boligindrenting - ma/u - nordiske riger - bolig

reol - bord - let design - enkelt design - interiør - indretning - boligindrenting - ma/u - nordiske riger - bolig - ma/u studio

reol - bord - let design - enkelt design - interiør - indretning - boligindrenting - ma/u - nordiske riger - bolig - ma/u studio - skrivebord

reol - bord - let design - enkelt design - interiør - indretning - boligindrenting - ma/u - nordiske riger - bolig - ma/u studio - skrivebord - detaljer

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*