Enfants Terribles Magazine – Et eventyrlig og legesyg magasin

magasin - magasin børn - børn - inspiration - børneværelse - dekoration - børnetøj - design til børn - Enfants Terribles Magazine - nordiske riger

I dag bliver det lidt anderledes end det plejer at være her på Nordiske Riger. Jeg vil nemlig dedikerer dette indlæg til at gøre opmærksom på noget som jeg ikke har talt så meget om før, men som alligevel er en stor inspirationskilde for mig. Jeg vil fortælle dig om et online magasin, som jeg synes er helt fantastisk. Et magasin der giver inspiration til dit indre barn, og som er så visuelt lækkert, at det er lige til at spise.

Jeg vil præsenterer dig for Enfants Terribles Magazine – En kreative legeplads for håndplukkede kreative sjæle fra hele verden.

magasin - magasin børn - børn - inspiration - børneværelse - dekoration - børnetøj - design til børn - Enfants Terribles Magazine - nordiske riger

Jeg har fulgt Enfants Terribles Magazine på Instagram siden det startede i november 2013, og det har været en eventyrlig rejse, fuld af inspiration lige fra starten. Det er et magasin der fortæller historier, om mennesker, om livet og om at leve kreativt. Det er et magasin som inspirerer til at tage en pause fra stress og jag, og i stedet fokuserer på det der er vigtigst – at være sammen med familien.

Jeg er synes det er meget befriende at et magasin som Enfants Terribles Magazine findes i en tid hvor det handler om at være online hele tiden, og hvor vi har for travlt til at nå alt det vi skal nå. Brug tiden på de gode ting her i livet, på at fylde livet med leg og ikke mindst, brug tiden på at opleve det hele sammen med familien.

Det er de tanker Enfants Terribles Magazine får frem i mig. Det eneste negative jeg har at sige om Enfants Terribles Magazine er at jeg synes det er ærgerligt at det ikke er i en trykt version. Både for at jeg kan bladre i bladet sammen med min datter uden at skulle være på computeren. Men også fordi det var et magasin der smukt ville stå smukt på en samlers reol.

Læs den seneste udgivelse her: Enfants terribles magazine – The Snow Queen

Du kan følge Enfants Terribles Magazine på Instagram

Og på facebook

Og ikke mindst, finder du deres hjemmeside her.

Billedet er fra Enfants Terribles Magazine

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*