En grafisk og legesyg reol fra Studioeo

ROOM reol - studioeo - design - opbevaring - Erik Olovsson - Kyuhyung Cho

Jeg har lyst til at fortælle dig om en kreativ og grafisk reol jeg er stødt på. Reolen er fra Studioeo, og er en legesyg og humoristisk reol som giver brugeren mulighed for selv at indrette den så den passer til ens behov.

ROOM reol - studioeo - design - opbevaring - Erik Olovsson - Kyuhyung Cho

ROOM kollektionen er et møbel-system med 25 kasser der kan stables. Kasserne har forskellige geometriske hulrum der er inspireret af arkitektur og de objekter, de kan indeholde. Med det som udgangspunkt fik designerne Erik Olovsson & Kyuhyung Cho skabt et opbevaringsmøbel med hylder i forskellige former og dermed 25 små rum til at opbevare forskellige objekter. – Den runde til vin, zigzag til telefoner, tables og bærbare computere, eller hvad brugeren selv finder på. Room indbyder brugeren til selv at være kreativ og lege med indretningen.

Jeg synes det er en ret sjov reol, og et møbel der er med til at forny ens hjem når det kunne trænge til det. Med sine mange muligheder, bliver det et møbel der holder i lang tid, og holdbarhed er jo lige i tidens trend.

ROOM reol - studioeo - design - opbevaring - Erik Olovsson - Kyuhyung Cho - grafisk møbel - møbeldesign - nordiske riger

ROOM reol - studioeo - design - opbevaring - Erik Olovsson - Kyuhyung Cho - grafisk møbel - møbeldesign

ROOM reol - studioeo - design - opbevaring - Erik Olovsson - Kyuhyung Cho - grafisk møbel

Bag Studioeo står designer Erik Olovsson (født 1982 i Uppsala, Sverige.) Han er uddannet i 2012 fra Konstfack, og før det, studerede han kunst og fotografering ved Konstskolan i Stockholm og grafisk design på Berghs SOC. Erik Olovsson har tidligere arbejdede som art director  hos Acne.

Se mere design fra Studioeo på hans hjemmeside

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*