Drøm dig ind i en eventyrlig vildmark med smuk kunst fra Elkeland

elkeland clayprint  - vægdekoration - elkeland - elkeland vildnis - design - designblog - nordisk design - dansk design - grafisk design

Jeg har i noget tid fulgt Elkeland på de sociale medier efter at jeg på Formland fik fornøjelsen af at opleve et af hendes vægophæng. Jeg blev hurtigt helt forgabt i det, og efterfølgende har jeg klappet i hænderne hver gang jeg har set noget nyt fra Elkeland. Jeg synes hun er vanvittig dygtig, og jeg er meget imponeret af Elkelands valg af farver, former og ikke mindst talentet. Det er sjældent at man ser så voldsom kreativitet og stille vildskab, smurt på papir med blå farve i elegante strøg.

Elkeland er eventyrlig, nordisk og medrivende kunst til væggen. Så lad dig bare fordybe og blive forelsket. For det kan du ikke undgå med vægdekorationer og ophæng fra Elkeland.

Fra elkeland.dk: Et tyst fiktivt område, som endnu er uudforsket. Et diset analogt vildnis, hvor eneboeren får følgeskab af hverdagens desertører og andre eskapister. Visuelle konstellationer og digitale uregelmæssigheder tegner undervejs konturerne af Elkeland. Jeg er eneboer af sind. Jeg holder af ensomhed og fordybelse, og derfor bruger jeg tid, i min afsides liggende hytte, hvor jeg producerer visuelle ting til dine vægge.

Jeg har fundet et par af mine favoritter herunder. Der er også et link til hendes hjemmeside i bunden af indlægget, og jeg vil varmt anbefale at besøge hendes hjemmeside.

elkeland_clayprint_3A614_small

elkeland_myte02_moodimage

Elkeland_wallhanging_blue

Besøg hendes hjemmeside på dette link.

Elkeland er her på Facebook.

Elkeland på Instagram.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*