Designlamper der fangede mig på Blickfang

Blickfang - os and oos - lampe - dekoration - bolig - nordiske riger

I søndags var jeg et smut i København hvor tiden gik med at besøge Blickfang og Finderskeepers. Begge steder var ikke bare inspirerende, men også fuld af hyggelig snak og networking med designere fra ind- og udland. De gode snakke vil med sikkerhed munde ud i interviews her til bloggen, men i første omgang skal du have lidt visuel inspiration fra min tur.

I dette indlæg har jeg fokus på et lille udvalg af de lamper der fangede mig på min tur i det københavnske. I næste indlæg viser jeg dig det skønneste keramik og skarpeste tekstildesign. Jeg håber du finder noget  du kan lide i mine to indlæg.

Smukke designlamper på Blickfang

Ekdesign

katharina eisenköck - lampe - ekdesign - designlampe - interior - nordiske riger

Katharina eisenköck - ekdesign - lampe - betonlampe - designlampe - nordiske riger

De smukkeste og enkle lamper fra Ekdesign – Katharina Eisenköeck. Jeg er især vild med kombinationen af læder og beton. Se alle de andre flotte produkter Katharina har designet på hendes hjemmeside – Link her.


Marion Fortat

marion fortat - lampe - glaslampe - lampe i glas - dekoration - nordiske riger

Marion Fortat har jeg tidligere nævnt her på bloggen – og jeg gør det gerne igen. De her lamper er så utrolig behagelige. De giver et dejligt lys, og så er de meget smukke. Du kan læse mit andet indlæg om Marion Fortat på dette link. Og besøge hendes hjemmeside her.


Os & Oos

os and oos - lampe - design lampe - blickfang - inspiration - boligblog

Mono-Lights fra Os and oos – Helt fantastisk lampe – Se mere om den her.

os and oos - designlampe - nordiske riger

Syzygy_Eclipse fra Os and oos – Den her er rigtig spændende. På deres hjemmeside kan du få et bedre indtryk af den. Og det er en lampe der sætter sig fast i dig, når du først har set den. Den er et smukt kunstværk du ikke lige glemmer. Se mere her.


Var der en lampe der fangede dig? Se næste indlæg her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*