Designerlamper jeg kigger efter for tiden

Tribeca duane pendel - menu - designerlamper - lamper - lampe

De fleste rum i vores huse er blevet færdigrenoveret, og det betyder at de sidste detaljer skal på plads, og her i blandt skal lamper og lys sættes op. I det ene hjørne af stuen er der et lille område der driller lidt. Det er et hjørne der kan føles mørkt, og det skal indrettes med lys der skaber hygge, men som samtidigt gør det muligt for os at bruge pladsen til at læse, tegne med Vera og til at lyse rummet op og skabe et fokuspunkt.

Som så meget andet i vores hjem, er alle vores lamper ( bortset fra min elskede Bell+ ) købt på loppemarkeder eller er lamper vi har arvet. Jeg synes derfor det er tiden til at vi får en eller to nye designerlamper ind i hjemmet, og jeg er i den anledning på jagt efter inspiration til lamper der kunne være oplagte til det drilske hjørne i stuen. Jeg har samlet et par af de designerlamper jeg er faldet over. Måske du også står og skal bruge en lampe eller to derhjemme.

Fog glaspendel fra Zero

Denne flotte planet af en lampe skaber en sjov kontrast til en alm. pendel. Glasset med sin tonet tåget overflade giver et indtryk af at lyset bliver skudt op fra bunden af kuglen, og med denne effekt udsender lampen en interessant tåget glød. Glasset gør at det bliver til en pendel der skaber et behageligt og blødt lys.

Se mere om Fog her.

Flos pedel i messing

Enkel og elegant. Så nemt kan det siges om den smukke pendel fra Flos IC light S2. En skulpturel lampe der med sit bløde ydre i form af den tynde arm og den hvide kugle, bliver til et æstetisk objekt i hjemmet. Pendelen er designet af Michael Anastassiades, som udover denne lampe har designet nogle helt fantastiske produkter. En meget smuk lampe efter min mening.

Læs mere om Flos IC light S2 her.

La Lampe Gras

En hver La Lampe Gras er en lampe efter min smag. Her får du en designerlampe fuld af funktion, og i god stil. Jeg er ret vild med det industrielle look og ikke mindst at det er lamper der fungerer i alle rum, og i alle funktioner. Du kan købe La Lampe Gras hos Designdelicatessen

Duane Pendel fra Menu´s Tribeca kollektion

En af de helt store favoritter for tiden er den helt fantastiske Duane Pendel fra Menu´s Tribeca kollektion. Jeg er helt forelsket i den, og i den lyseffekt lampen giver. Jeg har udset mig et par pladser i mit hjem til denne lampe, og et af de steder er det drilske hjørne i stuen.  Du kan blandt andet finde Duane Pendel hos Designdelicatessen.dk

2 Comments

 1. Kristina Askløf 19/10/2015 Reply

  Fine fine lamper Stine, elsker også især lampe Gras!
  Kender du &tradition Copenhagen pendant ? Den er også fin!
  Hils omkring dig, kh Kristina

  • Author
   Stine 20/10/2015 Reply

   Uh ja det er også et godt bud, Kristina. Meget smuk lampe, der efter min mening ville være perfekt over et spisebord. kh. Stine :)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*