Designandelen i Spinderihallerne

Designandelen i Spinderihallerne

I sidste uge besøgte jeg Designandelen i Spinderihallerne, og jeg var slet ikke klar over hvor inspirerende det sted er. Selvfølgelig er Spinderihallerne i sig selv et inspirerende sted, men at opleve hvor mange seje andelshavere der er i Designandelen var så fedt.

Hvad er Designandelen?

Til jer der måske ikke kender Designandelen, vil jeg lige kort forklare hvad det egentlig er for et sted. Det er et netværks projekt der blev startede op for at få private såvel som offentlig virksomheder til at bruge design som en udviklingsressource – og Designandelen hjælper derudover også virksomhederne med at komme i gang med brugen af design.

Det gør de eksempelvis ved at sammesætte små designvirksomheder med de virksomheder der ønsker at få integreret design i deres virke.

De små designvirksomheder er andelshavere i Designandelen og en del af dem sidder i Spinderihallerne i Vejle. Der er også designere der sidder andre steder i landet, men som stadig er aktiv i netværket. De små virksomheder arbejder også på tværs af kompetencer og får sammen løst opgaver for kunder.

I Designandelen er det muligt både at finde en grafisk designer, web designer, forfatter, billedkunstner, møbeldesigner, tøjdesigner, video produktion, 3D produktion og mange flere. Der er et hav af spændende mennesker i dette netværk, og jeg kan slet ikke forstå at jeg ikke har hørt om Designandelen før jeg faldt over en plakat for deres DesignIVÆRK.

DesignIVÆRK er til dig der vil udleve din kreative ide

På DesignIVÆRK får du mulighed for at få testet din kreative ide, få sparring til din virksomhed, blive en del af et kæmpe og relevant netværk, og få en masse viden om salg, forretning og udvikling.

Det er en alletiders mulighed for at komme i gang med det du har drømt om, og på Designandelens hjemmeside kan du se en lang liste over virksomheder det tydeligvis har virket for – Det er ovenikøbet kun et udvalg af virksomheder fra DesignIVÆRK der er nævnt på designandelens hjemmeside.

Jeg ved der stadig er få pladser tilbage, så hvis det er noget for dig, synes jeg du skal tilmelde dig! Så kommer vi to også til at netværke – for jeg begynder på holdet der har opstart d. 11. sep :)

Læs mere om og tilmeld dig DesignIVÆRk her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*