Design og indretning til børn – Kreativitet og fordybelse

Shusha - Trælegetøj - Kreativitet - Design og indretning til børn - kreative børn - Træ - Legetøj - Unikt legetøj - Anderledes legetøj - Nordiske Riger

For mig er muligheden for at være kreativ som barn, sindssygt vigtig. Jeg er af den overbevisning at det ikke bare hjælper på kreativiteten men også på læringsevnen og barnets udvikling. Men jeg er ikke ekspert på børn, så den snak skal vi ikke i gang med, men i stedet bare blive enig om at kreativitet er sjovt!

Lad os komme i gang med at være kreative

Jeg har fundet nogle rigtig fine ting som jeg er sikker på vil indbyde til kreativitet og fordybelse på ethvert børneværelse.

Mon petit art - malebog - kreativ malebog - malebog til børn - kreative ting til børn - kreativitet og fordybelse - nordiske rigr

At tegne er altid en god måde at være kreativ på, og med en malebog kan fantasien og fordybelsen hurtigt komme i gang. Jeg har flere gang kigget på denne malebog hos Mimis Circus – jeg synes den er så fin med sine illustrationer og det skønne navn, Dansende dyr.

Blyant holder pencil tree design og indretning til børn tema til værelset kreativitet og børn

Dette træ er efter min mening en sej måde at have farveblyanterne klar på. Nemt at finde den farve man skal bruge, og så er det et fint træ at have stående på skrivebordet. Blyant træet er fundet her.

Shusha - Trælegetøj - Kreativitet - Design og indretning til børn - kreative børn - Træ - Legetøj - Unikt legetøj - Anderledes legetøj - Nordiske Riger

Fantastisk leg fra Shusha. Her er det hele bare kreativt og så fedt lavet! Spil, kreativitet og fantasi går hånd i hånd hos Shusha.. Jeg er helt vild med Shusha!

Paper town - Kreativitet og fordybelse - Paper town - DIY legetøj - Design til børn - Legetøj til børn - kreativitet legetøj - Nordiske Riger

Fold selv dyr i karton fra Ringo. Jeg synes det er alletiders ide, og de bliver præsenteret så godt i form af de fine dyr og en flot æske. Jeg er rigtig glad for ideen om at barnet selv skal folde dyrene.

Design og indretning til børn - kreativitet - kreative leg - kreativt legetøj til børn - børneværelse

Lidt i samme dur, og lige så flot lavet er Kidsonroof som jeg tidligere har nævnt i Kreative Favoritter på Facebook. Udover dette smukke træ lavet i karton har de en masse andre lækre ting til leg og dekoration på børneværelset. Det kan ikke gå helt galt med Kidsonroof der på smukvis får leg til at være kreativ leg.

Hvad synes du er kreativ leg?

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan du synes kreativ leg er bedst? Kreativ leg kan jo også sagtens være udenfor – måske du har en god ide?

Rigtig god søndag aften, og jeg ved ikke om du kan huske det, men jeg var på Blickfang i dag sammen med mit job – Jeg så en masse godt og mødte de sejeste designere!! og det skal jeg selvfølgelig nok skrive et indlæg om, inden for de næste par dage. Men nu skal jeg have benene op og flade ud resten af aftenen – må du gøre det samme :)

God aften!

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*