Danske designsmykker med arkitektoniske linjer

Danske smykker - smykkedesign - inspiration - smykkedesigner - Vitsø - Sabine Mark - gave - gaveide

Jeg er så heldig at jeg på mit job har mulighed for at arbejde med design og kunst i alle former og farver. I denne uge har jeg været ekstra heldig, da jeg har brugt meget af tiden i selskab med de smukkeste smykker fra danske Vitsø.

Danske smykker - smykkedesign - inspiration - smykkedesigner - Vitsø - Dansk designsmykker med arkitektoniske linjer - nordiske riger - ladyfingers

Bag Vitsø står Sabine Mark, en pige fra Ærø (bosat i Kbh) med noget på hjertet. Hun designer sine smykker ud fra arkitektoniske linjer og tillægger det kant og en vis skævhed for at fange øjets opmærksomhed – Og jeg skal love for at smykkerne fanger min opmærksomhed. Enkelthed, detaljer, kvalitet og skønhed er bare nogle af de tanker der kommer frem i mit hoved når jeg kigger på smykker fra Vitsø. De bærer tydeligt præg af at det er smykker lavet med kærlighed og i bedste håndværk.

Danske smykker - smykkedesign - inspiration - smykkedesigner - Vitsø - Sabine MArk

Sabine er en del af smykkefællesskabet Ladyfingers som har butik og værksted på Jægersborggade, men Sabines enmandsvirksomhed er med eget brand i rivende vækst. Og jeg er privilegeret at jeg igennem mit job får mulighed for at sælge hendes smykker.

På billedet forneden ser du et lille udvalg af de smykker fra Vitsø der er på min ønskeliste.

Danske smykker - smykkedesign - inspiration - smykkedesigner - Vitsø - Sabine Mark - gave - gaveide

Vitsø er dansk designsmykker i højeste kvalitet, og jeg forventer at vi kommer til at se meget mere til hende i den nærmeste fremtid.

Vitsø’s hjemmeside finder du her, men du kan følge hende her på Facebook og på Instagram.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*