By Mölle – Kvalitets tekstil med omtanke

by_molle_denim_plaid_ocean_green-41

Jeg vil i dette indlæg fortælle dig om et designbrand som jeg længe har fulgt, og hvis produkter jeg har haft fornøjelsen af at bruge i mit eget hjem. Det drejer sig om hollandske By Mölle som designer og producerer skønne tekstiler med omtanke og i lækkert design. Kvaliteten er helt i top, og designet er enkelt og helt perfekt til den nordiske indretningsstil.

Hvem By Mölle er

By Mölle er som sagt en hollandsk designvirksomhed der blev grundlagt i 2011 af søstrene Eveline og Marianne Maat. By Mölle er placeret i møllerens hjem i Hoonhorst, og den gamle vindmølle ved siden af huset inspirerer dem til deres design. De startede med at lave et tæppe af lokalt uld og ønskede at alle deres produkter skulle være produceret i Europa, af de bedste håndværkere. Ved at være bevidste om deres valg, og ved at holde fast i deres vision, fik de skabt tidsløst design i naturlige og miljøvenlige materialer. En filosofi og arbejdskraft jeg finder meget inspirerende ,og passende til tidens ønske om at indrette sig med omtanke og holdbar løsninger.

Produkter fra By Mölle

Jeg vil nævne deres viskestykke som efter min mening er helt perfekt. Det er lækkert at se på, men vigtigst af alt så er det et viskestykke der absorberer vandet og tørrer hurtigt igen. Viskestykket skulle eftersigende blive blødere med tiden og også kun blive bedre til at absorberer vandet. Det er en dejlig fornemmelse at vide at jeg skal have viskestykket i mange år endnu.

Du finder deres viskestykker her.

by_molle_linnen_theedoek_pebble_2

by_molle_linnen_theedoeken-2

Der er meget mere fra By Mölle end bare viskestykker

Det er ikke kun viskestykkerne fra By Mölle jeg har kig på. Jeg er blandt andet også faldet for det meget skønne plaid der er strikket af garn, fremstillet af genbrugte jeans. Et super blødt denim plaid der er fremstillet af genbrugsmateriale, i en dejlig grøn forårsfarve.

Alle har deres egen favorit jeans. Hvad sker der, når de er slidt op? Vi giver denim et andet liv ved at fjerne lynlåse og knapper og videreføre det til blødt garn, som vi bruger til vores plaider. Et økologisk produkt og et godt alternativ til bomuld.

Du finder alle deres tæpper og plaider her.

by_molle_denim_plaid_ocean_green-41

Det sidste produkt jeg nævner i dette indlæg er det skønne sengelinned der er lavet på en af de ældste hør møller i Litauen. Fabrikken blev grundlagt i 1928 og er beliggende i det meget nordlige Litauen. Litauen har dyrket hør i århundreder, og er derfor et perfekt sted til at producerer denne slags produkter. Se alle deres sengelinned her.

by_molle_linnen_sheet_almond-2

by_molle_linnen_sheet_pebble-1

By Mölle er efter min optik et designbrand vi kommer til at se mere til. Vi er allerede meget bevidste om hvad det er vi køber, og hvordan vores køb er blevet produceret. Jeg tror at By Mölle har fat i den lange ende, og har haft det noget tid, så derfor vil kendskabet og interessen til virksomheden kun blive større i den kommende tid. Måske vi er heldige at der er danske virksomheder der får lyst til at videresælge produkter fra By Mölle. Fordi når du først mærker blødheden og kvaliteten, så er jeg ikke i tvivl om at du bliver lige så solgt som jeg.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*