By May dækkeservietter i grafisk form og design

©By May - dækkeservietter - grafisk design - indretning - bolig - boligindretning - nordiske riger

Jeg er blevet gjort opmærksom på nogle rigtig fine dækkeservietter, som jeg faktisk synes ret godt om. Når jeg skriver det sådan, så er det fordi jeg normalt ikke er den store tilhænger af dækkeservietter, da jeg fortrækker det rå bord eller en elegant dug. Men lige præcis de her dækkeservietter har ramt mig, og givet mig lyst til at skrive om dem her på bloggen.

By May Polygon dækkeservietter i grafisk form og design

By May har designet et udvalg af dækkeservietter i  silikone. Med deres grafiske form og mønster er de perfekte til at gøre borddækningen mere funktionel, dekorativ og legende. De forskellige dækkeservietter kan sagtens kombineres på tværs af farverne, og danner på den måde et personligt udtryk.

Dækkeservietterne lever op til de krav der forventes af produkter der er lavet af silikone, og kan derfor sagtens anvendes til underlag ved servering af mad, og en mere praktiske detalje ved dem, er at de også er meget nemme at rengøre.

I Sverige er det lige nu muligt at forudbestille de fine Polygon dækkeservietter. Herhjemme kan vi indtil videre skrive en mail til By May, hvis man er interesseret i dem – Du kan se dem her. Udover deres dækkeservietter, designer By May også pudebetræk, tapet mm.

Bag By May står Johanna Örn og Maria Bergström, og med deres vision om at skabe produkter, der kombinerer traditionelle teknikker og håndværk med nyt design, synes jeg de er nået ret langt med deres fine udvalg af varer. By May handler om at skabe funktionelle og smukke produkter i skandinaviske design med japanske indflydelse. De lægger vægt på detaljer og producerer produkter med materialer i høj kvalitet. Med alle disse punkter kreerer By May enkelt og funktionelt design der holder i mange år.

Hvad synes du om mine nye favoritter indenfor dækkeservietter?


©ByMay Concrete - dækkeservietter - grafisk design - indretning - bolig - boligindretning - nordiske riger

©ByMay

©ByMay Nude Black - dækkeservietter - grafisk design - indretning - bolig - boligindretning - nordiske riger

©ByMay Nude

©By May Mint Marble - dækkeservietter - grafisk design - indretning - bolig - boligindretning - nordiske riger

©By May Mint Marble

©By May - dækkeservietter - grafisk design - indretning - bolig - boligindretning - nordiske riger

©By May

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*