Botanic Storage af Kristina Dam Studio

Kristina Dam studio - botanic storage - bænk - opbevaring - indretning - bolig - interiør - boligindretning

Jeg har længe haft et godt øje til Botanic Storage af Kristina Dam Studio. Jeg synes det er et helt genialt møbel, der dækker mange behov. Alene det at placerer en bænk i hjemmet er praktisk, men ikke mindst er opbevaringsmulighederne i Botanic Storage for mig at se et kæmpe plus på funktionaliteten i et smukt møbel.

Jeg er vild med enkeltheden i designet, og ikke mindst brugen af materialerne. Botanic Storage er lavet af egetræ og messing – to materialer der klæder hinanden rigtig godt. Bænken er et oplagt møbel ved et vindue hvor du har plads til at dyrke grønne planter, imens du nyder udsigten fra dit vindue. Jeg kan sagtens se det for mig, kan du?

Kort om Kristina Dam Studio

Kristina Dam Studio arbejder med grafisk design, kunst og interiør. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi – arkitektur og design. Kristina har et spændende udvalg af varer, som blandt andet består af illustrationer, kunstgenstande, mobiler, og interiør. Kristina Dam har skabt sit helt eget formsprog, og hendes design er genkendeligt, hvilket jeg mener er en kæmpe styrke hos en designer.

Jeg har tidligere skrevet om mine favoritter fra Kristina Dam Studio, og jeg bliver nødt til at tilføje Botanic Storage til den liste. Botanic Storage er netop kommet på Kristina Dam’s webshop, og du finder den her.

Kristina Dam studio - botanic storage - bænk - opbevaring - indretning - bolig - interiør - boligindretning

Kristina Dam studio - botanic storage - bænk - opbevaring - indretning - bolig - interiør - boligindretning - Kristina Dam

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*