Børnetema Design og indretning til børn – Møbler til børneværelset

growth table Børne møbler design til børn design der holder mange år

I dette indlæg skal vi fokuserer på børneværelset og på hvilket ting der kan give en lidt anderledes indretning som stadig er i børnehøjde. Jeg synes det er vigtigt at man bibeholder barnet i indretningen, og husker at det skal være et rum der er hyggeligt, rart og sjovt at lege i.

Der skal være plads til leg ved design og indretning til børn.

by klip klap multimadras design og indretning til børn til værelset tumle madras tumle møbler

 

Leg og aktivitet er vigtigt på et børneværelse, men samtidigt skal der være mulighed for at slappe af og læse historier. By Klip Klap har designet den fine multimadras som er et godt udgangspunkt til at tumle, lege og slappe af på. Især fordi den kan foldes til den størrelse man nu ønsker. En praktisk madras i et fint design der vil passe i alle hjem.

Bobles tumledyr - Bobles Myresluger - Møbler til børneværelset - design og indretning til børn - indretning af børneværelset - kunst og design - nordiske riger

Bobles er vist ved at have fået deres navn sat fast når vi snakker om tumlemøbler. Men det er altså også nogle sjove nogle af slagsen – min datter er stadig meget glad for hendes myresluger, og jeg er sikker på at hun vil være det i lang tid endnu. En nyhed fra Bobles er hvalrossen som kommer til salg i uge 46.

 

På et børneværelse skal der selvfølgelig også være et godt bord at tegne ved og en stol at sidde på. Her er nogle løsninger jeg er ret vild med.

balouga.com mobilier table enfant tian tang Design og kunst, børnemøbler, bord til barn, kreativitet

Come and Draw – Table Enfant Tian Tang

growth table Børne møbler design til børn design der holder mange år

Growth Table

Small Design børnemøbler design til børn kreativitet bord til barn

Smalldesign.dk har lavet dette fine bord.

We Do Wood børnemøbler, skrivebord, børnestol, børnedesign, design til børneværelset, kreativitet

We Do Wood – Geo´s Table

collect furniture Frame chair - møbler til børneværelset - design til børn - indretning af børneværelse - indretning til børneværelse

Collect Furniture – stol der kan holde til lidt af hvert.

Stol - genbyg.dk - genbyg - møbler til børneværelset - indretning af børneværelse - inspiration - design til børn - genbrug til børn - genbrugsmøbler

Søger du en billigere løsning som stadig skal være lækker og børnevenlig indretning til børneværelset, kan det være en rigtig god ide at kigge ved Genbyg. Hos genbyg.dk kan du være sikker på at møblerne er i god kvalitet og flot stand.

Opbevaring må der til.

Når legen er slut, skal der ryddes op, og der skal være plads til det hele. Opbevaringen af legetøj på børneværelset kan gøres på mange måder, og jeg synes disse forslag kunne være en rigtig fin løsning.

Hylder til børneværelset - Design og indretning til børn - A frames - kreativitet - møbler til børneværelset - opbevaring til børneværelset - boghylde

Disse flotte og kreative hylder kan købes her. Det er dejligt at kunne se på sine yndlings ting på alle tidspunkter af dagen, og især når rammen rundt om legetøjet også er en fryd for øjet. Du kan ligeledes købe spejle ved Chiaozza.

Ikea blog - ikea køkkenskabe - inspiration - møbler til børneværelset - indretning til børneværelset - ikea møbler til børn - børneværelse - børneting

Ikea køkkenskabe kan bruges på flere måder end i køkkenet.

Børneseng - møbler til børneværelset - indretning af børneværelse - design til børn - indretning til børneværelse - seng til børn - børneting

Combee seng er en god mulighed for at have seng og opbevaring i ét. Sengen fås hos Unoliving.

Vil du have mere inspiration til børneværelset – så se her

Dette var bare et lille udvalg af alle de fine ting jeg har fundet, og jeg kunne blive ved med at skrive om møbler til børneværelset. Men jeg har i stedet samlet mange flere billeder af børneværelser og møbler på min Pinterest side.

Du er velkommen til at kigge forbi og se om der er noget du kan bruge som inspiration til indretning af børneværelset. Her finder du mit board med børneværelser.

Rigtig god søndag, og husk, der er mere børnetema med design og indretning til børn på næste søndag.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*