A frame fra New Works

New Works - A Frame - glas - marmor - design - interiør - boligblog - brugskunst - nordiske riger

Jeg bliver nødt til at nævne New Works igen, selvom det ikke er længe siden at det fantastiske designbrand var her på bloggen. Men som du ved, så er jeg vild med materialer, og især når designeren lader de gode materialer være i fokus. Og det er blandt andet det der sker ved A frame.

New Works - A Frame - glas - marmor - design - interiør - boligblog - brugskunst - nordiske riger

Det er råt, det er bart, organisk og det emmer af lækkert design. Som alt andet fra New Works, så er der ved designet af A Frame, tænkt i den kunstneriske retning. Og endnu en gang er der et produkt der ikke bare er funktionelt, men også helt utroligt smukt at se på. Rammerne kan sagtens bruges som de er, men med billeder og fund fra naturen, kan du skabe dine personlige kunstværker. Se bare nedenstående billeder.

New Works - A Frame - glas - marmor - design - interiør - boligblog - brugskunst - nordiske riger - marmor - sort - træ

New Works - A Frame - glas - marmor - design - interiør - boligblog - brugskunst - nordiske riger - marmor - grøn

A Frame er designet af New Works egen kreative direktør Knut Bendik Humlevik.  Rammerne fås i både A5, A4 og A3 i materialerne natureg, røget eg, lys marmor, sort marmor og grøn marmor.

New Works er en designvirksomhed, som jeg er meget betaget af for tiden. Jeg synes deres produkter lever op til alt det vi som forbruger forventer og kræver. De skaber kvalitetsprodukter i et tidsløst design hvor kun det bedste er godt nok. Jeg er derfor overbevist om at New Works kommer til at sætte mange spor. Ikke bare i danskernes bolig, men ved en meget større målgruppe, end vores lille land.

I dette indlæg, har jeg skrevet om flere af mine favoritter fra New Works.

Vil du kigge nærmere på produkterne på New Works hjemmeside, kan du det her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*