3 days of design – På besøg hos toppen af design i Danmark

3 Days Of Design - design - københavn - interiør - inspiration

I et unikt samarbejde inviterer designvirksomheder dig til at deltage i en ny designoplevelse i København. Udforsk blandt andet designmøbler og belysning i løbet af tre dage med  levende workshops, produktlanceringer, udstillinger og design foredrag. Hele herligheden finder sted 28-30. maj, og jeg glæder mig personligt meget til at besøge en masse virksomheder i disse dage.

3 Days Of Design - design - københavn - interiør - inspiration

I 2014 blev 3 Days Of Design en stor succes med mange besøgende, og efter den gode start, er udstillerne næsten fordoblet. Så der er meget mere at komme efter i år. Det er ikke bare fra den danske presse der er opmærksomhed, da 3 Days Of Design på kort tid har skabt bevågenhed langt ud over de danske grænser. Det er rigtig godt for København, Danmark og for dansk design at dette fokus er kommet, og alle med interesse har mulighed for at få et indblik i produkterne og i designvirksomhedernes showroom.

Listen over de virksomheder jeg skal besøge er blevet lang, men det har også meget godt at komme efter, og jeg ser frem til at se designnyheder, showrooms og høre spændende foredrag. Her får du lige et par links til nogle af dem jeg skal besøge under 3 Days of Design. Og så vil jeg selvfølgelig fortælle meget mere undervejs i de 3 dage med en masse billeder på Instagram.

&TraditionTrip TrapARPERRe-Framing Danish Design i By & Havns udstillingslokalerErik JørgensenFritz HansenKvadratGubiFile under popFredericia FurnitureFramaLeKlintMontanaUnoformMuuto

Læs meget mere om 3 Days Of Design her

Måske vi ses til 3 dage spækket med inspiration og nordisk design?

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*