3 days of design – Frama – Please wait to be seated – Andshufl – file under pop

Frama Cph showroom - 3 days of design - indretning - interiør - dansk design - Nordiske Riger - lampe

3 days of design – På besøg hos Frama

Her starter vi ved Frama som har lokaler i det gamle St. Pauls apotek. Showroomet var stylet af Nathalie Schwer som havde indrettet stedet på elegant vis. Produkterne var blevet en naturlig del af de ældre og smukke lokaler og der var et godt flow igennem stedet hvor man fik set funktionerne i produkterne alt imens det blev en kunstnerisk udstilling. Jeg er vild med at man oplever produkterne i mere utraditionelle omgivelser og at det ikke bare er produkter der bliver placeret på en hylde – men er i funktion. Det var smukt ved Frama. Besøg Frama i virtuelle på dette link.

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

Frama Cph showroom

3 Days of design – Please wait to be seated – Andshufl – File under pop

Den herskabelig lejlighed hvor man finder Please wait to be seated, Andshufl og File under pop er i tråd med at opleve produkter og indretning på en hjemmelig og funktionel måde. Især Andshufl var blevet integreret rigtig godt i lejligheden, så det blev en naturlig del af stedet. Og sikke et fantastisk koncept ved Andshufl – her får du et produkt der kan opgraderer dit Ikea køkken til et stilfuldt og funktionelt køkken. Jeg skal helt sikkert fortælle dig meget mere om Andshufl her på bloggen, da den virksomhed efter min mening virkelig har ramt plet med en rigtig god ide. Lær Andshufl at kende her.

Farverne og stregerne var smukke ved File under pop underskønne tapet og fliser. Bag File under pop finder vi Josephine Akvama Hoffmeyer som i mange år fungerede som kreativ direktør ved virksomheden Made a mano. Josephines vision er at påklæde værelser med unikke håndlavede keramiske terrakotta fliser, poleret sten, tapet og maling. Jeg var især meget begejstret for tapetet du ser på 4. billede forneden. Læs mere om File under pop her.

Sidst men ikke mindst var lokalerne ved Please wait to be seated fyldt med godter. Smukke møbler med kant og anderledes former. Jeg forelskede mig i en bænk og i et lille glasbord, og forstiller mig et hjem indrettet med møbler fra Please wait to be seated.. et unikt sted hvor man dagligt må have en trang til at røre ved møblerne og mærke kvaliteten og materialerne. Møbler der fremkalder denne følelse er møbler der går over i historien. Du finder Please wait to be seated her.

Please wait to be seated showroom

Please wait to be seated showroom

Andshufl showroom

Andshufl showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

File under pop showroom

Jeg var besøgte flere virksomheder under dagene i København, og der var desværre også virksomheder jeg ikke nåede forbi. Jeg er især ked af at jeg gik glip at nyhederne ved Trip Trap og det meget smukt dekoreret showroom ved Dinesen. Jeg glæder mig til næste gang jeg får mulighed for at besøge de to virksomheder.

Jeg vil senere fortælle dig om en udstilling der gjorde indtryk på mig. Det var Danishtm og Frame der stod bag den meget inspirerende udstilling Re-Framing Danish Design. Det var en spændende måde at se nærmere på dansk design i gennem tiden. Mere om den udstilling senere.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*