Tiden fløj og vi flyttede ind

stine albertsen - nordiske riger - nyt hus - renovering - køkkendetaljer

Man kan planlægge nok så meget at man vil dele en renovering af et hus på en blog, men lige pludselig er man helt forsvundet i arbejde, børn, dagligdag og ombygning af hus. Og midt i det hele fylder ombygningen så meget at behovet for familietid og arbejdsfokus bliver endnu større. Større end bloggen.

Men huset blev færdigt og vi flyttede ind for 1 måned siden. I dag kom der internet i huset ( lidt mere forsinket end vi havde regnet med ) men det gav mig trang til at skrive her igen.

Vi har været udfordret på renoveringen og som altid dukker der uventet ting op undervejs når man arbejder med et gammelt hus. Men det er blevet så godt. Virkelig godt.
Vi har gjort hvad vi kunne for at bevare arkitektens tanker og visioner imens vi har moderniseret huset så det passer til en lille familie hvor to børn og hverdag skal have rigeligt af plads.
I det gamle hus legede vi ikke med farver på væggene, men holdte det helt hvidt og lyst. Vores nye hus har højt til loftet og mange smukke vinduer. Derfor valgte vi at denne gang skulle farverne dyrkes i hele hytten Og heldigvis for det, for vi er endt med et smukt resultat i varme farver der klær rummene rigtig godt.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*