Skarpt og elegant tekstildesign og keramiske kunstværker

Blickfang - Kristina falck - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger

Det sidste fra min tur til Blickfang og Finderskeepers kommer til at omhandle tekstildesign og dekorativ keramik – Og der er virkelig nogle gode sager imellem. Så lad mig præsenterer hvad jeg synes er skarpt og elegant tekstildesign, og keramiske kunstværker.


Pi Bjørg

Blickfang - Pi Bjørg - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger

Blickfang - Pi Bjørg - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger - mobile - uro

Jeg er vild med det eventyrlige, det overnaturlige og helt vildt dekorative design fra Pi Bjørg. Hendes kreationer inspirerer til at bygge landskaber – præcis som hun selv gjorde på Blickfang. Pi Bjørg er en ener – Der er ingen tvivl når man støder på Pi Bjørg design – det er innovativt og unikt. Du kan købe alle hendes produkter på hendes hjemmeside – Se mere her.


Kristina Falck

Blickfang - Kristina falck - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger

Blickfang - Kristina falck - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger - kunsthåndværk

Blickfang - Kristina falck - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger - kunsthåndværk - svensk design

Kristina Falck er en anden keramiker der kreerer landskaber, men her er det mere grafisk og enkelt end Pi Bjørg. Der er noget malerisk og skarpt over design fra Kristina Falck. Det er interessant at kigge på – fra alle sider, og følge udviklingen i produkterne når skyggen falder forskelligt på produkterne og på bordet. Kristina er i gang med en hjemmeside, så indtil den er færdig henviser jeg til det studio hun er en del af. Se mere her.


Kristina Vildersbøll

Blickfang - Kristina vildersbøll - keramik - porcelæn - brugskunst - kunst - dekoration - bolig - nordiske riger - kunsthåndværk

Nye vaser fra Kristina Vildersbøll som netop var kommet ud af ovnen inden Finderskeepers. Jeg er blevet meget forelsket i enkeltheden og formerne i Kristina Vildersbølls keramik – og ikke mindst stable funktionen i hendes Sekvens. Det er helt specielt. Se Sekvens og Stak på hendes hjemmeside her.


Martine Myrup

martine myrup - tekstildesign - stofvaser - kunsthåndværk - håndlavet - nordiske riger

Martine Myrup designer og kreerer de fineste vaser i tekstil. Og jeg spår hende til at nå langt. Hun har fat i et spændende koncept hvor aflagte tekstiler bliver til smukke kunstværker. Jeg har lavet et interview med Martine som du kan læse her. Du kan også besøge hendes hjemmeside her.


Maria Sølvtofte

maria sølvtofte - vægtæpper - vægdekoration - dekoration - interior - nordiske riger

maria sølvtofte - vægtæpper - vævning - nordiske riger

Maria Sølvtofte glæder jeg mig også til at se meget mere til. Jeg synes vægtæpper er fede, men Marias vægtæpper er anderledes i forhold til mange af dem jeg tidligere har set. Jeg synes det er interessant at hun kombinerer forskellige materialer i tæpperne, og så er de også bare lavet i et rigtig fint mønster. Se mere her.


Marianne Viktor

marianne viktor - tæppe - uldtæppe - design - nordiske riger

marianne viktor - design - interior - uldtæppe - tæppe - nordiske riger

Sidst men ikke mindst vil jeg nævne Marianne Viktor og hendes interessante tæpper der har noget science fiction over sig – Både mønster og farver får mine tanker over på Sci-fi, og jeg synes de er spændende. Du kan blive lidt klogere på Marianne Viktor her.


Det var alt for mig og Blickfang i denne omgang. Jeg håber du fandt lidt inspiration og lad mig endelig høre hvad du syens om de forskellige produkter. Fik du læst om de smukke designlamper jeg fandt på Blickfang? Ellers kan du læse om dem her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*