Nu starter jeg et børnetema med design og indretning til børn

Børnetema med design og indretning til børn - Nordiske Riger - Design - Kunst - Børneting - Adventsgave - Kalendergave - Julegave - inspiration til julegave - ideer til julegaver - børnedesign - design til børn - kunst til børn - børneværelse

Børnetema med design og indretning til børn - Nordiske Riger - Design - Kunst - Børneting - Adventsgave - Kalendergave - Julegave - inspiration til julegave - ideer til julegaver - børnedesign - design til børn - kunst til børn - børneværelse

Nu skal vi prøve noget nyt her på Nordiske Riger. Jeg har længe gerne ville skrive noget mere om design og indretning til børn, da jeg selv har en datter på snart 2 år ,og jeg holder af at finde anderledes ting til hende. Efter lidt tids research er jeg kommet frem til en masse skønt design til børn, og flere kreative løsninger ved indretning af børneværelset. Og det vil jeg da dele med dig.

Hvert indlæg har et tema med udgangspunkt i Design og indretning til børn:

  • Møbler til børneværelset.
  • kunst til børn.
  • kreativitet og fordybelse.
  • bløde pakker der er sjove.
  • og sidst men ikke mindst skal vi også lige kigge på sjove DIY artikler.

Så rigtig god fornøjelse med at blive inspireret i hele november.

Børnetema Design og indretning til børn starter..

Jeg skyder det i gang på søndag d. 3. november og jeg vil fortsætte hver søndag indtil det sidste indlæg kommer på bloggen d. 1. december. Jeg håber det er et tema du vil blive glad for og at det er et tema du kan finde inspiration i, til evt. julegaver.

Jeg glæder mig til at komme i gang med temaet, og håber du er med til start på søndag!?

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*