Lamper fra Menu

Menu Cast Pendant

Jeg har længe søgt efter en lampe der skal hænge over vores nye køkkenø, og her i weekenden faldt min kærlighed på Cast Pendants fra Menu. Jeg er helt forelsket i enkeltheden og at jeg på en så dekorativ måde kan få lys fra flere kilder uden at det forvirrer eller fylder for meget.
Til mit køkken vælger jeg at sammensætte Cast Pendants som på billedet med tre lamper. Det vil sige Shape 4 og Shape 3 sat sammen til en anderledes lysekrone. Hvilken sammensætning ville du vælge ud af de fire valgmuligheder forneden?

Væglampe fra Menu

Indlægget her skulle egentlig bare handle om den geniale loftlampe til mit køkken. Men jeg kan ikke slutte af uden at vise denne flotte væglampe. Jeg har i noget tid haft et godt øje til Duane Pendants, og jeg kan da stadig også forstille mig den i min entre. Men væglampen i samme serie er for mig blevet en god konkurrent til Duane. Både til brug i entreen, men også som sengelampe. Jeg kan sagtens se den hænge i et soveværelse hvor dæmpet farver, mørke tekstiler og en rolig vægfarve er hovedingredienserne til en god nat søvn.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*