First Rite har lige lanceret deres efterårskollektion

First Rite - efterårskollektion. Tøj i dæmpet farver og lækker kvalitet

Jeg er glad for at få nyhedsbreve. Og det er noget jeg er blevet gladere for med tiden, fordi det giver mig mulighed for at gemme ideer, og helt selv vælge hvornår jeg vil læse og vide mere om et specifikt emne. Jeg er særlig glad for nyhedsbreve, når der popper en mail frem der virkelig fanger min nysgerrighed og interesse. Det gjorde der i fredags, da der dukkede en mail op fra First Rite, som fortæller at de har lanceret deres nye efterårskollketion. Og jeg blev fanget af billederne. Jeg synes tøjet er vidunderligt på deres helt egen afdæmpet måde. Jeg er vild med højtalede bukser og nederdele, og synes deres frakke er helt fantastisk.
Jeg har samlet lidt af mine favoritter her, men jeg vil klart anbefale dig at kigge forbi deres hjemmeside. firstriteclothing.com

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*