Facebook er droppet og snart går renovering af soveværelse i gang

Sengegavl til vores nye soveværelse

Jeg har valgt at lukke Nordiske Riger’s facebook side da det ikke gav mening for mig den var åben. Både fordi det er blevet alt for sjældent at jeg skriver herinde, men også fordi det ikke giver mening at have en facebook side tilknyttet en blog der ikke fungerer som erhverv. Så for at gøre det hele mere overskueligt, bruger jeg kun de to sociale medier, som jeg holder allermest af. Nemlig Instagram og Pinterest.
De to visuelle medier, som inspirerer mig dagligt, og som er helt fantastiske steder at finde gode ideer til kunstprojekter, husprojekter eller udvidelsen af indholdet i haven. Alt ligger derude og jeg er vild med at jeg kan finde frem til noget godt ved søgning af få ord.
Her til aften skal jeg i gang med at kigge på ideer til vores kommende soveværelse. Opbygningen af 1. salen og dermed vores soveværelse og to børneværelser, er nemlig lige på trapperne. Det er noget jeg glæder mig rigtig meget til. Indtil videre har vi nemlig børneværelse udover hele stueetagen. Det vil sige at vores stuer er fyldt med legetøj og legehjørner. Det forsvinder selvfølgelig ikke ved at vi får værelser, og det ønsker jeg egentlig hellere ikke. Men det bliver rart at vi får samling på hvor ting hører til, og at alle har mulighed for at gå til sit eget sted. Måske det vil skabe lidt mere ro og mindre rod.

Jeg er tyvstartet en smule på indkøb til det nye soveværelse. Jeg har købt lækkert sengetøj på arbejdet, da erfaringen siger mig at det er med at slå til hvis man vil have fingre i sengetøjet, inden det er solgt. I vores nuværende kollektion, er der så mange farver som er lige efter min smag. Derfor måtte det mørke Softbed sengetøj i farven Thunder med hjem. Og der sker vel hellere ikke noget ved at man tager hul på luksussen før tid.

Billedet viser en blanding af Thunder og den lysere Urban farve. Billedet er taget af Mikkel Adsbøl i samarbejde med mig.
AW17 Lake collection - Siftbed sengetøj fra tinekhome. Sengetøjet er i 100% bomuld. Foto af Mikkel Adsbøl

Sengetøj fra tinekhome

Lamper er også et punkt på soveværelseslisten. Behageligt lys der hjælper os til at vågne, uden at det er for skarpt. Det skal være godt læselys, eller sengelampen skal være en god læselampe – der kan jo sagtens kombineres flere lamper på væg og loft.
Her er lidt inspiration. Lidt af det jeg selv kigger på.

Sengebord skal der også være plads til, men vi overvejer faktisk en anden mulighed end blot et bord. Fra vores gamle hus har vi medbragt nogle fine store planker. Vi ved endnu ikke om det kan lade sig gøre, men vi tænker at flytte sengen ud fra væggen, for at planken kan være bagved og både være et lille sengebord på hver side af sengen, men også fungere som afsats til store puder, som så skal fungere som sengegavl. Billedet ved siden af er vores inspiration til det projekt.

Måske du tænker, hvad med tøj, har hun glemt det? Men jeg er så utrolig heldig at jeg ikke skal tænke på at have tøj på mit soveværelse, da vi har plads til vores tøj på badeværelset. Det passer mig nu også meget godt med et enkelt og ikke for stort soveværelse. Jeg vil hellere give kvadratmeterne til ungerne, og så bliver det hele bare mere enkelt på soveværelset. Der mangler blot et smukt fotografi eller maleri, en lille hylde til et par bøger og et lunt tæppe til at være det første mine fødder rammer når jeg står ud af sengen.

Jeg glæder mig til at flytte ind i vores kommende soveværelse.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*