Design og indretning til børn – De bløde pakker der er sjove

uglytoys - Design og indretning til børn - Bløde pakker der er sjove - Bamser

Jeg har sat mig for at det skal være sjovt som barn at få bløde pakker. For der er masser af gode sager derude som kan bruges til bløde pakker, og som børn vil elske at få i julegave. Så lad os få slået fast at bløde pakker kan være rigtig sjove.

Sjov inspiration til gaver og indretning til børn

Draw your toy - Design og indretning til børn - bløde pakker der er sjove -

Jeg synes det er en dejlig, og helt genial ide at et barn kan tegne lige præcis den bamse eller dukke han/hun ønsker – sende den til Draw Your Toy, der derefter får designet en tro kopi i stof og fyld til barnet. Det må være den vildeste oplevelse for barnet at modtage sin tegning som bamse. Virkelig god ide! Besøg bloggen Draw Your Toy på dette link.

uglytoys - Design og indretning til børn - Bløde pakker der er sjove - Bamser

 

Uglytoys er de skønne væsner som jeg tidligere har nævnt her på bloggen. De bliver håndsyet af en polsk pige som laver dem ud af genbrugsmateriale, bortset fra fyldet. Jeg er vild med farverne i hendes bamser, og ikke mindst at de har små sweater og til tider læderbukser på :) Helt fantastiske bamser fra Dorota – Se hendes hjemmeside her.

Little Goodall jakker - Design og indretning til børn - bløde pakker der er sjove - jakke til barn - jakker til børn

 

Little Goodall laver de fineste jakke til børn. Det er jakker med der forvandler barnet til sit yndlingsdyr så snart barnet får jakken på – og hvem ville ikke gerne som barn klæde sig ud som en ræv eller en dinosaur, hver gang man skulle ud af døren? Der er så mange fine jakker på hendes hjemmeside, og det er ovenikøbet jakker man kan holde varmen i, så de passer til vores årstid. Se hele hendes udvalg på dette link.

MOLLY-MEG-FOX-AND-BADGER-RUGS - Design og indretning til børn - bløde pakker der er sjove - tæppe til børneværelse

 

Når vi nu snakker om ræve og dyr, så er disse tæpper fra Molly Meg også værd at nævne. Det er tæpper der er håndlavet i Kathmandu, og fremstilt af økologisk tibetansk uld. En sjov detalje til indretning af et børneværelse. Se mere her.

cox-and-cox prinsesse sengetøj - astronaut sengetøj - Design og indretning til børn - bløde pakker der er sjove - børneværelse - sengetøj til børn

Nu kan børnene drømme sig ind i en verden af prinsesser og astronauter med sengetøj fra webshoppen, Cox and Cox. Mon det får børn til at ville i seng til tiden.. Se prinsessen her og se astronauten her

Bløde pakker der er sjove

 

Det sidst i dette indlæg er denne fine dragt i islandsk uld. Det er da en helt fantastisk fin dragt!? Jeg kunne faktisk godt tænke mig en selv .. Udover dragter laver de også tæpper i farverigt design. Jeg er ret vild med det hele! Se deres hjemmeside her.

Det var da sjove bløde pakker ikk?. Tror du ikke at børn vil synes det er sjove pakker at få!? På næste søndag kommer det sidste indlæg i mit børnetema. Det kommer til at omhandle DIY – du kan lave til børn. Og det bliver rigtig godt! Indtil da må du have en dejlig uge, og husk at du kan følge mig på Pinterest hvor jeg har meget mere inspiration til børn og børneværelser.

Ha`en skøn søndag :)

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*