Casa Cook på Rhodos

Casa Cook på Rhodos - tinekhomeprojects - tinekhome - arbejde - interiør

Kom med et smut til vidunderlig Casa Cook på Rhodos. Jeg besøgte hotellet i oktober, kort før at de havde sæsonafslutning, og det var en oplevelse udover det sædvandlige. Selvom det var blevet køligere hen af aften og man fornemmede en stemning på hele Rhodos at folk var ved at gøre sig klar til at tage en pause fra turistsæsonen, så var Casa Cook lige så fantastisk som jeg havde forstillede mig. Faktisk passede det mig rigtig godt at øen ikke var så fyldt og at temperaturen var moderat. Jeg tror jeg har fundet min årstid til besøg i det græske.
Jeg besøgte hotellet i forbindelse med mit arbejde hos tinekhome, hvor jeg sammen med Sanne Storm Ottosen besøger et udvalg af hoteller som vi samarbejder med og som på fineste vis har indrettet sig med tinekhome.

Længere nede på siden linker jeg til vores projektside på www.tinekhome.com hvor du kan se et lille udvalg af vores projekter. Vi arbejder løbende med at opdaterer siden med igangværende og nye projekter.

Nu nærmer sæsonen sig igen, hvor hoteller igen åbner op, og overvejer du at tage til Rhodos, har du her min varmeste anbefaling til at bo på Casa Cook. Det eneste minus ved at bo der er at du ikke har lyst til at forlade hotellet – hverken imens du er på Rhodos og slet ikke når du skal hjem igen. Casa Cook er alt havd du skal bruge hvis du søger et smukt hotel hvor det vigtigste for din rejse er 100% afslapning og lækker mad. Hotellet er bygget nedenfor et lille bjerg, og popper op i naturen på den fineste måde. Her er bygget med respekt for omgivelserne og og naturen, og det mærker man når man går rundt på området. Vidunderligt mad, skønt personale og pool lige udenfor alle værelser. Der er ingen grund til ikke at slappe af på Casa Cook.

Se et lille udvalg af vores projekter her.

Besøg Casa Cook her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*