Babes in Boyland workshop på Gotland

babes_in_boyland-workshop_gotland

For noget tid siden afholdte Babes in Boyland et workshop på et hyggeligt lille hotel på Gotland. Det var et fotografisk workshop hvor deltagerne blandt andet fotograferede forskellige opsætninger med keramik og glas fra tinekhome.

De to piger Nathalie og Matilda kan noget helt særligt når det kommer til eventyrlige og dramatiske billeder. Deres blik og visuelle kunnen er meget skøn og jeg har flere gange taget mig selv i at drømme mig væk i deres billeder. Dét der for mig gjorde at jeg i tidernes morgen begyndte at følge Babes in Boyland, er at deres virkelighed ikke er langt fra den rigtig virkelighed. Jeg fornemmer en ærlighed i deres arbejde og selvom deres billeder er smukke, kan jeg godt mærke det mørke, det forgængelige og kolde. Detaljer som ofte har tiltrukket mig. De skaber et univers jeg har lyst til at være i, omgivelser der er dragende og som viser skønhed i alt.

Pigerne afholder workshops i Sverige og udover at du kan deltage i sådan et, så er de også flittige fotografer, stylister og bloggere. Så jeg kan varmt anbefale at følge deres færden på især Instagram, men også på deres egen side.

Babes in Boyland Instagram

Deres hjemmeside

Det skønne hotel hvor der blev afholdt workshop

Foto: Babes in Boyland.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*