Vi finder bolig inspiration på Pinterest

Bolig inspiration på Pinterest

På Pinterest er det muligt at finde en masse god inspiration – især bolig inspiration.

Vi er også på Pinterest for at finde en masse god inspiration, ikke bare til boligen men også til nye kunstnere og designere vi gerne vil vise frem på vores hjemmeside. Pinterest er en rigtig god platform til at få vist sine produkter til mange, da det bare handler om det visuelle, og produktet hurtigt kan blive spredt til en gruppe mennesker der ellers kunne være svær at ramme.

Da vi jo ikke er de eneste der bruger Pinterest til at finde bolig inspiration, synes vi også det er vigtigt at Nordiske Riger er på Pinterest, og at vi får spredt kendskabet til alle kunstnere der bliver vist på vores hjemmeside – og de kunstnere der ikke er kommet på vores hjemmeside endnu.

Er du også på Pinterest for at finde bolig inspiration, vil vi rigtig gerne hjælpe med at inspirere dig. Og viser du din kunst eller dit design frem på Pinterest, vil vi også rigtig gerne hjælpe med at sprede budskabet om dig.

Så du skal være velkommen til at kigge forbi vores side på Pinterest, og evt. følge os – også dig der ikke selv er på Pinterest!

Udover bolig inspiration, forsøger vi også at dele anden inspiration som bare skal gøre hverdagen mere sjov og inspirerende – det kan være elementer fra naturen eller nordiske folkedragter. For al det vi poster på Pinterest er selvfølgelig også i et nordisk tema.

Nordiske Riger på Pinterest finder du her

Bolig inspiration på Pinterest

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*