Travlhed hos Nordiske Riger

nordiske riger - design - interiør - bolig - indretning - styling

Jeg har desværre været nødt til at forsømme Nordiske Riger en smule på det seneste – og det synes jeg er lidt ærgerligt. Der er en uskreven(eller måske skreven) regel om at man skal blogge ofte når man har en blog – og det er ikke helt lykkes for mig på det seneste. Jeg har dog også hele tiden blogget af lyst og ikke med et mål om at gøre det ligesom alle de andre dygtige bloggere. Men alligevel så savner jeg det når jeg har været væk fra bloggen i flere dage, og jeg havde derfor lige lyst til at sige hej. Nordiske Riger er mit univers – min side hvor jeg deler det jeg bliver betaget af indenfor design- og interiørbranchen. Jeg nyder at skrive om de forskellige ting, og jeg er rigtig glad og taknemlig for at du vil læse med.

Der er gang i en masse hos Nordiske Riger, og det er blevet en vidunderlig sommer med alle de projekter der sker omkring mig for tiden. Jeg skal prøve at få mit portfolio opdateret en af de kommende dage.

Det blev en længere smøre i et indlæg, hvor jeg egentlig bare ville sige tak fordi du kigger med, og fortælle at der snart kommer mere inspiration her på Nordiske Riger.

Forneden ser du billeder fra den seneste tid på min Instagram. Den formår jeg at være aktiv på, og du skal være velkommen til at kigge med her: Nordiske Riger på Instagram

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*