Nordiske Riger på Instagram

Nordiske Riger - instagram - styling - keramik

Tiden går og jeg får slet ikke sat mig ned og skrevet indlæg om alt det jeg gerne vil dele med dig. Jeg har fundet et par tekstildesignere, keramiker og møbeldesignere som jeg glæder mig til at fortælle om. Men jeg har endnu ikke nået det. Det er ikke fordi der ikke sker en masse i mit liv – tværtimod! Jeg har lynende travlt med nogle spændende projekter, som du også skal høre meget mere om i det nye år, og så har jeg jo min daglige gang på Instagram. Er du også på Instagram? Og kreerer du design eller kunst, skal du være velkommen til at linke til din Instagram profil i kommentarfeltet. Det kunne være sjovt at se hvad du kreerer.

Jeg ønsker dig en god weekend med et lille udvalg af mine seneste billeder fra Instagram. Venligst Stine

Nordiske Riger - instagram - pi bjørg - kop - design

Nordiske Riger - instagram - styling - keramik

Nordiske Riger - instagram - botanik

Nordiske Riger - instagram - botanik - jul

Nordiske Riger - instagram - botanik - keramik - pi bjørg

Nordiske Riger - instagram - botanik - blomster

Nordiske Riger - instagram - Fyn - Holckenhavn

Nordiske Riger - instagram - Botanik - blomster - dekoration

Nordiske Riger - instagram - Anne Black - keramik

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*